Jump to content

Seitokai no Ichizon (12/12)

Öne Çıkarılan Mesaj

Bölümler için sağ olun ama 7. bölümde görüntü sorunu var bilgilerinize  :a29: :a64:

ne gibi .s bende çalışıyo .s dakikayı söylerseniz

Sadece ses çıkıyor sanki mp4 ses dosyası gibi. Fileswap'ta düzgün gösteriyor ama birkaç kere indirdim aynı sorun var teşekkürler  :a64: :a29: :a21: :a17:

Yeni bölüm için Teşekkürler :)

afiyet olsun :D

Sadece ses çıkıyor sanki mp4 ses dosyası gibi. Fileswap'ta düzgün gösteriyor ama birkaç kere indirdim aynı sorun var teşekkürler  :a64: :a29: :a21: :a17:

bende sağlam  :-[ akşama yeniden upload yaparım. siz de bu arada başka playerlar deneyin .s ilk kez başıma geldi .s

bende sağlam  :-[ akşama yeniden upload yaparım. siz de bu arada başka playerlar deneyin .s ilk kez başıma geldi .s

Wmp ve mpc de aynı şekilde çıkıyor başka video oynatıcım yok zaten bir daha yüklenince umarım sorun hallolur yada v2 de sorunu çözebilir ilginiz için  teşekkürler  :a19: :a64: :a29:

Wmp ve mpc de aynı şekilde çıkıyor başka video oynatıcım yok zaten bir daha yüklenince umarım sorun hallolur yada v2 de sorunu çözebilir ilginiz için  teşekkürler  :a19: :a64: :a29:

diğer bölümlerimin linkleri de kırılmış .s yarın yüklenmiş olmasını umuyorum :/ kmplayer ile oynatıyorum ben. pek de bi sorun olmuyor. acaba indiriken eksik mi geldi?

edit; 5. bölümü yeniledim :D her hangi bir sorunda chatten,diğer sitelerden vs kerem91 diye beni bulabilirsiniz :D turkanime de dahil.

7. bölüm ne zaman yenilenecek acaba yani v2'si çıkacak mı  :?  :a64:

sana yemin olsun acaba videoda mı sorun diye tekrar indirdim. 2 sn aralıklarla baktım videoya. bende çalışıyor. ancak bazı hatalar yapmışım,bu yüzden yüklemeye bahane oldu. 2 gün olmadan halletmeyi düşünüyorum. takipte kalın :D

7. bölüm ne zaman yenilenecek acaba yani v2'si çıkacak mı  :?  :a64:

sana yemin olsun acaba videoda mı sorun diye tekrar indirdim. 2 sn aralıklarla baktım videoya. bende çalışıyor. ancak bazı hatalar yapmışım,bu yüzden yüklemeye bahane oldu. 2 gün olmadan halletmeyi düşünüyorum. takipte kalın :D

video çalısmıyosa codec te veya player da sorun vadır :D

alttaki 2 proglamı indir kur biri k lite codec pack dieri gom player :D

Favicon k lite codec

Favicon gom player

ben de öyle düşünüyorum ama ya hakaten video ise diye indirdim kendi videomu,sağlam. hani yüklerken kayıp mı oldu acaba diye. ben KMPlayer kullanıyorum. çok büyük bir sorun çıkartmıyo .s

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...