Jump to content

Seitokai no Ichizon (12/12)

Öne Çıkarılan Mesaj

sen indirdin sağlamsa  o zaman ya codec yok yada player desteklemiyo  o zaman üste attım linklerden indirsin su 2 proglamı :D ( gom player ve k lite codec pack yazılarına basarsanız sitelerine gitcek siniz ordan indirirsiniz )

dur bakalım,ardaş bi gelsin kursun programları,eğer yine olmazsa 5 saat sonra linkini veririm :)

7. bölüm ne zaman yenilenecek acaba yani v2'si çıkacak mı  :?  :a64:

sana yemin olsun acaba videoda mı sorun diye tekrar indirdim. 2 sn aralıklarla baktım videoya. bende çalışıyor. ancak bazı hatalar yapmışım,bu yüzden yüklemeye bahane oldu. 2 gün olmadan halletmeyi düşünüyorum. takipte kalın :D

video çalısmıyosa codec te veya player da sorun vadır :D

alttaki 2 proglamı indir kur biri k lite codec pack dieri gom player :D

Favicon k lite codec

Favicon gom player

ben de öyle düşünüyorum ama ya hakaten video ise diye indirdim kendi videomu,sağlam. hani yüklerken kayıp mı oldu acaba diye. ben KMPlayer kullanıyorum. çok büyük bir sorun çıkartmıyor.

Problemin bundan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü sorun sadece 7. bölümde var diğer bölümler tıkır tıkır çalışıyor ben zaten media player classic kullanıyorum o dediğiniz programlar zaten var  bende.İlginiz için teşekkürler bazı işlerimden dolayı foruma akşamları girebiliyorum sağlıcakla kalın.  :a29: 

sana yemin olsun acaba videoda mı sorun diye tekrar indirdim. 2 sn aralıklarla baktım videoya. bende çalışıyor. ancak bazı hatalar yapmışım,bu yüzden yüklemeye bahane oldu. 2 gün olmadan halletmeyi düşünüyorum. takipte kalın :D

Favicon k lite codec

Favicon gom player

ben de öyle düşünüyorum ama ya hakaten video ise diye indirdim kendi videomu,sağlam. hani yüklerken kayıp mı oldu acaba diye. ben KMPlayer kullanıyorum. çok büyük bir sorun çıkartmıyor.

Problemin bundan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü sorun sadece 7. bölümde var diğer bölümler tıkır tıkır çalışıyor ben zaten media player classic kullanıyorum o dediğiniz programlar zaten var  bende.İlginiz için teşekkürler bazı işlerimden dolayı foruma akşamları girebiliyorum sağlıcakla kalın.  :a29:

tamam şimdi yeniden encode ediyorum,yarın yüklemiş olurum. sen de benim k.bakma ben de sürekli giremiyorum :( ama akşama yine bak belki erken yüklenir belli olmaz. upload durumuna göre.

Favicon k lite codec

Favicon gom player

tamam şimdi yeniden encode ediyorum,yarın yüklemiş olurum. sen de benim k.bakma ben de sürekli giremiyorum :( ama akşama yine bak belki erken yüklenir belli olmaz. upload durumuna göre.

Önemli değil sizde benim kusuruma bakmayın.Çok teşekkür ederim şimdiden sağ olun  :a64:

Önemli değil sizde benim kusuruma bakmayın.Çok teşekkür ederim şimdiden sağ olun  :a64:

kardeş çalışmalrımı durdurmak zorundayım,hdd çöktü şu an gerçekten ağlıyorum. üstü üste 4 problem geldi başıma son 1 ayda :( bunu da kardeşimin pcden yazıyorum :( yedeğimi de harici hddye değil,böldüğüm d sürücüsüne almıştım. o da uçtu sanırsam. yeniden seriyi indirmem gerekecek. ifade edemiyorum şu an sinirimi ve üzüntümü

kardeş çalışmalrımı durdurmak zorundayım,hdd çöktü şu an gerçekten ağlıyorum. üstü üste 4 problem geldi başıma son 1 ayda :( bunu da kardeşimin pcden yazıyorum :( yedeğimi de harici hddye değil,böldüğüm d sürücüsüne almıştım. o da uçtu sanırsam. yeniden seriyi indirmem gerekecek. ifade edemiyorum şu an sinirimi ve üzüntümü

Kafana takma  Sizin içinde kolay değil tabiki bazı durumlarda pc'ler çökebiliyor  pc'nin başına gelenler için de geçmiş olsun dilerim Sende kusuruma bakma :a46:

bu yaz tatilinde tam 3 hdd yaktım hacı umarım senin hdd yanmamıştır

Kafana takma  Sizin içinde kolay değil tabiki bazı durumlarda pc'ler çökebiliyor  pc'nin başına gelenler için de geçmiş olsun dilerim Sende kusuruma bakma :a46:

sorma kardeş ya :( neyse ki 9. bölüme daha başlamamıştım. eğer onu bitirmek üzereyken uçsaydı internete küserdim heralde :( eyvallah. ne kusuru estagfirullah kusurluk bişey yapmadın ki :D

bu yaz tatilinde tam 3 hdd yaktım hacı umarım senin hdd yanmamıştır

benim hdd yandı hacı :( BIOStan da görmüyo .s dün verdim garantiye. eğer parça betletmezlerse 1 haftaya bitermiş işi .s gerçi o arada okul açılacak  :a11:

geçmiş olsun diyelim o zaman :a22:

eyvallah sağolasın  :a33:

bu arada bunları da kardeşimin pc'den yazıyorum .s en az 1 hafta,en çok 20 iş günü kadar biligisayarım olmayacak. üstüne bi de telefonumla yedek telefonum da bozuldu bugün. harika gidiyorum bence.  :a53:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...