Jump to content

Koi to Senkyo to Chocolate (12/12) [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

Koi to Senkyo to Chocolate (2012)

1. PG-13
  2. 12 bölüm
  3. 24 dakika
  4. Dizi

Bilgiler

1. Reyting
    6.9/105K
  2. Kaynak
    Görsel roman
  3. Yayım tarihi
    Tem 6, 2012 - Eyl 28, 2012
  4. Durum
    Vizyondan kalktı
  5. Stüdyo
      • AIC Build
  6. Yapımcı
    • Aniplex
    • AIC
    • (3 etiket daha)
      • Aniplex
      • AIC
      • Lantis
      • TBS
      • Magic Capsule
  7. Lisanslayan
      • Sentai Filmworks
  8. Türler

Ekip

• Yapımcı
    • Yapımcı
    • Yapımcı
    • Yapımcı

Takafuji Özel Akademisi 6.000'den fazla öğrenciyi barındıran devasa bir okuldur. Bu okulda okuyan Yuki Ojima, çocukluk arkadaşı olan Chisato Sumiyoshi ile birlikte yedi arkadaşıyla okulda Gıda Araştırma Kulübü'ne üyedirler. Kulüpte fazla aktivite yapmadıkları gibi daha çok birbirleriyle güzel vakit geçiriyorlardır. Bir sonraki öğrenci konseyi başkanı seçimi geldiği zaman ise işler değişir, çünkü bu adaylardan seçilmesi yüksek biri olan Satsuki Shinomone, bu tip yararsız kulüpleri kapatmaktan yana bir eğilim gösterir. Yuki ve arkadaşları da kulüplerinin kapatılması gibi bir durumla karşılaşmamak için Yuki'yi de başkanlık için aday olay göstermeye karar verirler. yazan: Deat H Note.
  1. 4512 rank
  2. 1007 popülerlik
  3. 257K listeye ekleme
  4. 482 favori
Güncellenme
  • Tüm İsimleri
  • İngilizce Love, Election and Chocolate
  • Orijinal 恋と選挙とチョコレート
  • Diğer İsimleri Koichoco

Çevirmen: Hurd4c1 & DainMarelyn
Editör & Karaoker & Encoder: SexyKimono

- Linkler (ikona tıklayın) -

- Gizli İçerik -
İçeriği görebilmek için üye olunuz, üye iseniz giriş yapınız.

Klasör şifresi: www.AniSekai.com

• Beğen 1

Başlayacaktım ama harem içerikli olduğunu yorumlardan okumuştum sonra vazgeçmiştim ama Aniplex gibi sağlam stüdyoların olduğunu ve seiyuu'lardanda bildiğim isimlerden dolayı bir ara şans vermeyi düşünmüştüm. Kısmet bugüneymiş. Hazır fansub yapılmışken izler eğer beğenirsem, takipte kalır arşive eklerim.

Elinize sağlık. ^^

Seriyi takip edeceğim sevmediğim yönler ağır bassada bazı noktalar dikkatimi çekti ve merakıma yenik düştüğümden -her zamanki gibi- takip edeceğim.

Ve seiyuu kadrosu hep tanıdık isimler en başta Nakamura Yuuichi.

Merak ettiğim hususlara gelirsek;

En başta olan olayın yani, fotoğraf çeken karakterin kim olduğu ve öldürülmesine sebep olacak olayın ne olduğu ?

Oojima karakterinin, diğer karakterlerde gördüğü bazı eşyaların sırrını merak ediyorum. Neden diğerleri göremiyorda sadece kendisi görüyor?

Başkan neden, Oojima'yı başkanlık adayı için destekliyor, çıkarı nedir?

Gibi bazı hususlar.

Ayrıca, harika bir kulüpmüş. Dayanamadığım bir iki şeyden biri çikolata ve şekerlemelerdir. Komaya girene dek yiyebilirim. ^^

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...