Jump to content

Öne Çıkarılan Mesaj

Benim anladığım Devil May Cry tarzı birşey olacak gibi. 16. dk da Yukihina'nın yanına gittiği Beyaz Saçlı Ogami  vardı orada Dante vs Vergil Hesabı yapacaklar galiba Yada saçları beyazladı  :a11: Neyse iyi hayal gücü oldu  :a39:  ama mangaya bakmak lazım tabi :)

Emeği geçenlere teşekkürler.

The One Being Sought en güçlü özel yetenekli kişi.Bu Eden'in en büyük düşmanı.Yukihina ve yanındaki yeni gördüğünüz kişiler de onunla ilgili.Ayrıca Ogami'nin de The One Being Sought'la ilgisi var.Hem de kan bağı var.

Başbakan ölmedi.Ağzından kan gelmesine bakmayın.Kötülere bişey olmaz arkadaşlar :D

The One Being Sought en güçlü özel yetenekli kişi.Bu Eden'in en büyük düşmanı.Yukihina ve yanındaki yeni gördüğünüz kişiler de onunla ilgili.Ayrıca Ogami'nin de The One Being Sought'la ilgisi var.Hem de kan bağı var.

Başbakan ölmedi.Ağzından kan gelmesine bakmayın.Kötülere bişey olmaz arkadaşlar :D

O başbakanı ben gidip öldürücem en sonunda :D

Arkadaşlar eğer spoiler vermemi istiyorsanız veririm. Çünkü bu beyaz saçlı ve The One Being Sought olayı biraz karışık ve gerçekleri öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.

Bu dünyada hic bir gercek beni sasırtmaz ufuk :D Dünya sırlar ile dolu burda yazmıcaksan özelden patlat bana spoilera bayılırım :D :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...