Jump to content

Amnesia (12/12) [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

Shin kızın erkek arkadasıymıs en azından o kadarını cözdük diger cafe calısanlarıda okuldan tanıdıkları arkadasları oda güzel :D Ama benim kafamı suan karıstıran tek bir olay var.

1. Bölümde kız hafızasını kaybetmisti sebebide Orion diye bir ruhun kızın ruhu ile cakısması gibi bir seydi Orion öyle demisti. Ancak tarih 4 Agustostu

2. Bölümde İs yeri tanıdıgı bir kac kisinin tekrardan isimlerini ögrendi ne oldugunu ögrenmisti cok azda olsa sonra cocuk "Ben birini öldürdüm" diye bir sey söylemis daha önce onu hatırladı cocuktan kactı kayalıklardan düstü. Hastanede uyandı tarih 1 Agustostu.

3. Bölüme gelirsek aslında ilk 2 bölüm olmasaydı yani 3. bölüm direk 1. bölüm olmus olsaydı kafamız hic karısmazdı bence :D ama suan kafamı karıstıran olay tarih ve olayların uyusmazlıgı insallah acıklanır bu konu :D

Spo yedim :'( onur yapma onur :D neyse okumadan duramayan benim kabahat :)

O kadarını düşünemedim vallahi kusura bakma emirhan tutamadım çenemi :(

Shin kızın erkek arkadasıymıs en azından o kadarını cözdük diger cafe calısanlarıda okuldan tanıdıkları arkadasları oda güzel :D Ama benim kafamı suan karıstıran tek bir olay var.

1. Bölümde kız hafızasını kaybetmisti sebebide Orion diye bir ruhun kızın ruhu ile cakısması gibi bir seydi Orion öyle demisti. Ancak tarih 4 Agustostu

2. Bölümde İs yeri tanıdıgı bir kac kisinin tekrardan isimlerini ögrendi ne oldugunu ögrenmisti cok azda olsa sonra cocuk "Ben birini öldürdüm" diye bir sey söylemis daha önce onu hatırladı cocuktan kactı kayalıklardan düstü. Hastanede uyandı tarih 1 Agustostu.

3. Bölüme gelirsek aslında ilk 2 bölüm olmasaydı yani 3. bölüm direk 1. bölüm olmus olsaydı kafamız hic karısmazdı bence :D ama suan kafamı karıstıran olay tarih ve olayların uyusmazlıgı insallah acıklanır bu konu :D

Spo yedim :'( onur yapma onur :D neyse okumadan duramayan benim kabahat :)

O kadarını düşünemedim vallahi kusura bakma emirhan tutamadım çenemi :(

Yok önemli değil serinin tamamlanmasını bekliyorum,fragmandan sonra iyice sabırsızlandım. Yorumları okuyayım dedim herkes iyi deyince daha da sabırsızlandım senin yorumu okudum :D Suç bende salla.

İlk bölümünü izledikten sonra bir türlü ısınamadığım anime diyebilirim bu seri için. Nedense aldığımız kış animeleri içinde beğenmediğim bir tek bu çıktı. Beklenti yüksekti ama hala beklentilerimi karşılayamadı. Yine de  bir ihtimal ilerde düzelebilir. Bu arada yeni bölüm için teşekkürler,ellerinize sağlık...

Daha fazla spoiler mağduru çıkmasın diye yorumunu spoiler içine aldım Onur. :D :D

Tesekkür ederim :) Böylesi daha iyi :D

Ayrıca Zeki bende ilk 2 bölümü sıkıcı bulmustum ama 3. bölümde animeye tekrar ısındım acıkcası 3. bölüm hosuma gitti benim izlemediysen izle belki senide baglar seriye :D cünkü az buz rayına oturdu anime.

Ayrıca Zeki bende ilk 2 bölümü sıkıcı bulmustum ama 3. bölümde animeye tekrar ısındım acıkcası 3. bölüm hosuma gitti benim izlemediysen izle belki senide baglar seriye :D cünkü az buz rayına oturdu anime.

Uyarını dikkate alıp izlemeye başlıyorum.Uyarı için sağolasın Onur :D

Rica ederim. Benim acımdan öyle yani ilk 2 bölümü izledikten sonra bırakıcaktım seriyi hadi dedim 3 e bir bakayım seriye devam etmeyi düsündüm 3. bölüm hosuma gitti bir cok soru isaretini sildi benden :D tabikide hala bir kac tane var :P

Uyarını dikkate alıp izlemeye başlıyorum.Uyarı için sağolasın Onur :D

Rica ederim. Benim acımdan öyle yani ilk 2 bölümü izledikten sonra bırakıcaktım seriyi hadi dedim 3 e bir bakayım seriye devam etmeyi düsündüm 3. bölüm hosuma gitti bir cok soru isaretini sildi benden :D tabikide hala bir kac tane var :P

Onur,üşenmedim oturdum seriyi baştan tekrar izledim ama hala birşey anlamadım. Artık gelecek bölümleri bekliyeceğiz yapacak birşey yok ;)

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...