Jump to content

Amnesia (12/12) [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

Ne demek ya,alıştık zaten beklemeye  :a39:

Sabahın köründe dersim olduğu halde derse girmeyip çeviriyi tamamladım. Bir gün öncesinden Horriblesubs çevirisini kullanabilirdim. Fakat çok daha kaliteli bir çeviri için gece Commie'yi bekledim.

Çeviriyi tamamladığım sıradaysa sitede pek fazla bir görevli yoktu. Sonuçta hafta içindeyiz ve birçok kişinin okulu,işi var. Ancak farklyzz projeden sorumlu olmadığı halde bana yardımda bulunmak istedi. Bence bu tutumunuzla ona da saygısızlık ediyorsunuz.

Daha önceden de uyarıldığınızı hatırlıyorum. Lütfen bu tutumunuzdan vazgeçiniz. Emek veren insanların bu işi gönüllü yaptığını hatırlatırım. Bu yaptığınızın pek de hoş bir şey olmadığının umarım farkındasınızdır.

Sonunda 6. Bölüm Geldi.  :a19: ARİGATOU :a7:

Kime diyorum ki ben?

Bu veletin neredeyse butun mesajları böle uğraşma derim ayrıca gerekli işlemlerin baslanilmasini öneririm lütfen onun gibi veletleri takma bu ısı gönüllü olarak yaptığınızı herkes biliyo herkes adına senin gibi çevirmen arkadaslara vb arkadaslarıma binlerce teşekkür ediyorum yaptığınızın karşılığı odenemez...Madem memnun değil gitsin başka yere zorla tutan yok...

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...