Jump to content

AA! Mega-mi Sama! (Ah! My Goddess) (26/26) [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

anime dünyalarına istediğim gibi girip çıkmayı dilerdim..

Mantıklı :D ben sınırsız para dilerdim boylece fansub ı bayilik sistemi taşır animeyi turkiyeye getirirdim :D

Kanka para köpeğin olsun :D Komisyoncu olurum ben sen ayarla islerini :)

Saka bir yana ne dilemek isterdin? diye soruldugunda aklıma para hic gelmedi suana kadar nedense. Cok az mutluluk bile olsa onu dilerdim...

Arkadaşlar bırakın bu işi Ben dünya yok olsun isterdim ne tasa ne dert ne anime ne stres kalırdı  kısa yoldan kurtuluş

Harbiden cok dogru benimde dilegim bu yönde olurdu Zetsuen no tempestte olucagı gibi :D Mantıksız Dünya yıkılıp mantıklı bir sekilde tekrardan kurulsa ne kadar güzel olurdu demi :D

Arkadaşlar sohbetiniz iyi hoş ama burası bir anime konusu genel sohbet yeri değil.  :D

Abla şunu belirtmek isterim ki. Bende aslında 1 sayafa boyunca muhabbet görünce uyarmak istemistim ancak ne hikmettir ki tam benim yaramın üzerine basmıslar :D Bende kaynadım araya.

Ayrıca bu mesajıma lütfen cevap atıpta konuyu uzatmasın kimse sonra ablam bana kızar ona göre  :a11:

Yaw bu ne! birden 18 olmuş! Ah My Goddes no Tempest olmuş burası ahahaha! fırtınamısınız bre mübarekler! :D

Ellerinize emeğinize sağlık Yeni bölümler için şükran ya habiiibiiii!

D.N. : Muhabbete dayanamadım bende kaynıcam bana ne!

Dünya'nın zaten bir mantığı var şu anda Zetsuen'deki gibi mantıksız görünsede herşey gözlerimize aslında hepsinin bir arka planı var etki-tepki meselesi tamamiyle ve imtihan müessesesi :D herkes görmek istemese de 3 maymunu oynamaya çalışsa da apaçık imtihan işte, kim ne derse desin. :D sınavı olan arkadaşlara bu vesileyle başarılar!

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin.Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...