Jump to content

=AniSekai Fansub Anime Derecelendirme Bölümü=

Öne Çıkarılan Mesaj

Gül bahçesinden gül seçmeye benzemiş anket :D

O kadar çok sevdiğim anime var ki aralarında ayırım yapamıyorum. Birini seçsem öteki boşta kalıyor :D

Ancak şu son zamanlarda farklı bir anime diğerleri arasından sivrilmeye başladı. HunterXHunter gerçekten güzel bir anime. Mangası olsa çok güzel olurdu ancak...  :'(

Neyse 6 oy hakkımın altısını da kullandım ancak aralarında hxh yok. Ne kadar çelişkili bir durum :P

bu düzen bence çok saçma olmuş 150 küsür anime sıralıyorsun bunlardan 6 tane seç diyorsun,diğer güzel yapımların seçilme hakkını elinden alıyorsun :D

listeye baktım baya güzel animeler hiç oy alamamış....

Bence serileri bu kadar çeşitli tutyorsanız oy verme hakkınıda 25-50'lerde tutmanız gerekirdi diye düşünüyorum hemde seçme listesi biraz daha canlı olurdu,bu şekilde sonbahardaki ağaçlara benzemişler :D

• Admin

bu düzen bence çok saçma olmuş 150 küsür anime sıralıyorsun bunlardan 6 tane seç diyorsun,diğer güzel yapımların seçilme hakkını elinden alıyorsun :D

listeye baktım baya güzel animeler hiç oy alamamış....

Bence serileri bu kadar çeşitli tutyorsanız oy verme hakkınıda 25-50'lerde tutmanız gerekirdi diye düşünüyorum hemde seçme listesi biraz daha canlı olurdu,bu şekilde sonbahardaki ağaçlara benzemişler :D

6 oy yeterince uygun,sevilen animelerin oylanmamasıda benim suçum değil,sizin secdiğiniz animeleri demekki başkaları sevmiyor,anket 14:02:2013 tarihinde düzenlenecek ilk 20 anme eklenecek 1haftalık zaman diliminde 1.Seçilecek...

• Admin

ANİMELER ARASI DÜELLO!

Evet Sevgili AniSekai Fansub üyeleri,geçtiğimiz yıllardaki ve şimdiki animelerimizi ve animeleri sizlerle puanlamayı düşündüm.

196 tane animeyi anket biçiminde sizlere sunacağım ve hep beraber bu 196 Anime içerisinden ortak bir karar alarak yılların Animesini seçeceğiz.  Ben sizlere sunacağım ve karar hep beraber verilecek,bakalım hangi Anime Yılların 1.'si olarak seçilecek...

Bekleyelim ve Görelim...

İşte AniSekai Fansub'un hem yönetim hem üye oyları ile belirlenilen;

''İlk 20 Anime''

-One Piece

-Naruto Shippuden

-Bleach

-Fairy Tail

-Dragon Ball [Tüm Serileri Dahiliğinde Oylayınız]

-Death Note

-Fullmetal Alchemist

-Sword Art Online

-Ao no Exorcist

-Beelzebub

-Gintama

-High School Of The Dead

-Historys Strongest Disciple Kenichi

-High School DxD

-Hunter x Hunter

-Hellsing

-Kuroko no Basket

-Katekyo Hitman Reborn

-Clannad

-Code Breaker

Sunulacak olan Animeler...

www.anisekai.com

İşte benim günlerdir düzenlemek istediğim ancak vakit bulamadığım...

İçinde 220 anime bulunduran anketim...

İşte şimdi zamanımda varken 1 haftalık oylama sürecini birazdan başlatacağım...

Sizlerin seçtiği ilk 20 animeyi birazdan kapıştıracağım....

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...