Jump to content

=AniSekai Fansub Anime Derecelendirme Bölümü=

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

Tam karsına gelmedigi icin kaydırma yapmısım 3 tane anime secme hakkımıda yanlıs kullandım ya :( :(

Sevmedim ben bu anketi istedigim animelere oy veremedim!

İstediğin animeleri istekde bulunabilirsiniz demiştim,notu okursan eğer ;)

ve o yanlışı yapman senin sorunun koç :a37:

Tam karsına gelmedigi icin kaydırma yapmısım 3 tane anime secme hakkımıda yanlıs kullandım ya :( :(

İstediğin animeleri istekde bulunabilirsiniz demiştim,notu okursan eğer ;)

ve o yanlışı yapman senin sorunun koç :a37:

Hadi nan ordan :D Benim sucum degil kutucuklar kayık. Animelerin üzerine tıkla diye oyu verdikten sonra söylüyorsun KOÇ :)

High School DxD-Tasogare Oteme x Amnesia ve Sword Art Online vericektim ancak birer altlarındakilere verdim :D

bende ilk yaptıgımda öle hata aldım ilk oldugumuz için anketi sıfırlamıştı sağolsun :D bu arada ben 2 tane kullandım 3. hakkımı hunter x hunter atın :D

Yaw bunu keşke kategori kategori yapsaydık. çünkü birbirine rakip olamayacak bir çok seri var kendi kategorilerinde...

Bir Dragon Ball,Jormungand S1-2,Katanagatari,Sword Art Online,Zetsuen,Tasogare Otome,Full metal serileri vs. vs. vb. vb.!

daha olmayan da bi dünya var Kaze no stigma,Legend of legendary heros,tengen toppa gurren lagan et ceteraaaaa...

kategori kategori olsaydı mesela bence daha efektif bir sonuç alınabilir idi.

seçmek istediğim bi dünya seri var seçemiom :( ehehuahauha :P ühühühüüü!

duygularım manyadı...

Sora no otoshimono,Mirai nikki,Medaka box,Sakurasou no Pet na Kanojo,Shakugan no Shana,Baka to Test to Shoukanjuu,Captain Tsubasa,Gosick,Hyouka,Kiss x Sis,Sekirei,The Melancholy of Haruhi Suzumiya,Toradora,Zero no Tsukaima,Bakemonogatari,Boku wa Tomodachi ga Sukunai,Chobits,Tonari no Kaibutsu-kun,Rosario to vampir bunlar gibi sağlam animeler unutulmuş :) görmeyipte yazdığım varsa mazur görün beni :)

• Admin

Yaw bunu keşke kategori kategori yapsaydık. çünkü birbirine rakip olamayacak bir çok seri var kendi kategorilerinde...

Bir Dragon Ball,Jormungand S1-2,Katanagatari,Sword Art Online,Zetsuen,Tasogare Otome,Full metal serileri vs. vs. vb. vb.!

daha olmayan da bi dünya var Kaze no stigma,Legend of legendary heros,tengen toppa gurren lagan et ceteraaaaa...

kategori kategori olsaydı mesela bence daha efektif bir sonuç alınabilir idi.

seçmek istediğim bi dünya seri var seçemiom :( ehehuahauha :P ühühühüüü!

duygularım manyadı...

O zaman bu Düello,Hangi Kategori daha çok izleniyor onuda kanıtlayacak...

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...