Jump to content

=AniSekai Fansub Anime Derecelendirme Bölümü=

Öne Çıkarılan Mesaj

Sora no otoshimono,Mirai nikki,Medaka box,Sakurasou no Pet na Kanojo,Shakugan no Shana,Baka to Test to Shoukanjuu,Captain Tsubasa,Gosick,Hyouka,Kiss x Sis,Sekirei,The Melancholy of Haruhi Suzumiya,Toradora,Zero no Tsukaima,Bakemonogatari,Boku wa Tomodachi ga Sukunai,Chobits,Tonari no Kaibutsu-kun,Rosario to vampir bunlar gibi sağlam animeler unutulmuş :) görmeyipte yazdığım varsa mazur görün beni :)

Osman arkadaşımız çok haklı benimde daha ekliyebileceğim bir çok anime var ama şimdi yazarsak yaptığınız anket in bir anlamı kalmaz sizi biraz uğraştırabilir ama kategorilere ayırarak yaparsanız daha sağlıklı olur ve bir konu altındada yazmadığınız animeleri üyelerin yazmalarını isterseniz belki bundan sonra yapacağınız anketler herkesi tatmin edebilir diye düşünüyorum :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FLOOD NEDENİYLE TAŞINMIŞTIR

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sora no otoshimono,Mirai nikki,Medaka box,Sakurasou no Pet na Kanojo,Shakugan no Shana,Baka to Test to Shoukanjuu,Captain Tsubasa,Gosick,Hyouka,Kiss x Sis,Sekirei,The Melancholy of Haruhi Suzumiya,Toradora,Zero no Tsukaima,Bakemonogatari,Boku wa Tomodachi ga Sukunai,Chobits,Tonari no Kaibutsu-kun,Rosario to vampir bunlar gibi sağlam animeler unutulmuş :) görmeyipte yazdığım varsa mazur görün beni :)

Campione-Clannad-Angel Beats!-Kanokon-Infinite Stratos daha bir çok anime var bence biraz daha düzenlenmeli anket ^^

• Admin

Animeleri dikkatlice okuyunuz olan animeleri istekte bulunmayınız!

Hangi kategori daha fazla izleniyor da belli olacak o açıdan haklısın.

ama benimn birbirinden ayıramadığım hemen hemen her kategori de en az 150 tane anime var zaten :D

onları naapcaz? :D

Herkezde 3 oy hakkı var,belirleyin abi... :)

Osman arkadaşımız çok haklı benimde daha ekliyebileceğim bir çok anime var ama şimdi yazarsak yaptığınız anket in bir anlamı kalmaz sizi biraz uğraştırabilir ama kategorilere ayırarak yaparsanız daha sağlıklı olur ve bir konu altındada yazmadığınız animeleri üyelerin yazmalarını isterseniz belki bundan sonra yapacağınız anketler herkesi tatmin edebilir diye düşünüyorum

Dostum düelloda,hem hangi kategorilerin izlendiğini öğrenmiş oluruz,hemde hangi animenin izlendiğini ayrıcaistenilen animelere göz atıp kaliteli bulduklarımı  ekliyorum.

Bu isteklerinizi ileti olarak atınız...

Campione-Clannad-Angel Beats!-Kanokon-Infinite Stratos daha bir çok anime var bence biraz daha düzenlenmeli anket ^^
  • Admin

Dostum düelloda,hem hangi kategorilerin izlendiğini öğrenmiş oluruz,hemde hangi animenin izlendiğini ayrıcaistenilen animelere göz atıp kaliteli bulduklarımı  ekliyorum.

Bu isteklerinizi ileti olarak atınız...

Kişisel ileti atın. Bana...

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...