Jump to content

=AniSekai Fansub Anime Derecelendirme Bölümü=

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

Şaka gibisiniz varya dantes inferno animeymişte haberimiz yokmuş. Böyle hergün resetlerseniz 2 yılda anca bitirirsiniz bu anketi  :a39:

Dostum topluca ekleme yaptım oylamayacağın animeye burada saçma sapan muhabbetler açma.

Bu gece yarısı 2 saatte düzenledim. Yalnızca oy vereceksiniz...

Şimdiki duruma bakarsak SAO ve One Piece başabaş. Benim tahminim SAO  birinci olur ama bu durum One Piece'e yapılmış bir haksızlık gibi geliyor bana  :a5: Sonuçta SAO gibi 1 sezonluk bir anime ile One Piece gibi yıllardır izlediğimiz bir animeyi bir tutmak çok mantıksız. Keşke oylama 2012 yılında çıkmış animeler üstünde yapılsaydı  :a19:  Neyse benim oylarım şu şekilde:

One Piece,Naruto S.,Code Geass R1-R2,Bleach,Fairy Tail,SAO  :a39:

• Admin

Şimdiki duruma bakarsak SAO ve One Piece başabaş. Benim tahminim SAO  birinci olur ama bu durum One Piece'e yapılmış bir haksızlık gibi geliyor bana  :a5: Sonuçta SAO gibi 1 sezonluk bir anime ile One Piece gibi yıllardır izlediğimiz bir animeyi bir tutmak çok mantıksız. Keşke oylama 2012 yılında çıkmış animeler üstünde yapılsaydı  :a19:  Neyse benim oylarım şu şekilde:

One Piece,Naruto S.,Code Geass R1-R2,Bleach,Fairy Tail,SAO  :a39:

Ancak herkezin dilinde SAO 4  büyükten güzel gibi laflar çıkıyor?

Bence tüm animeler eşit,1.'yi seçmek siz üyelerimize kalmıştır...

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...