Jump to content

=AniSekai Fansub Anime Derecelendirme Bölümü=

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

Emeginiz için teşekkürler ama bence bi sorun var cidden seçerken işaretlemede zorlandım içerik metni sayfaya ortalamıssınız zor oluyor baya hatta yanlıs oy bile verdim

Arkadaşım o kadar büyük yazdım,seççeğiniz animenin üstüne tıklayın diye biraz bakınız...!

Ayrıca F3 e bastığınızda önünüze yazı yeri gelecek oraya istediğiniz animeyi yazıp bulabilirsiniz tabi seçenekler arasındaysa.

• Admin

Rurouni Kenshin ve Basilisk gibi  2 kült eserin  özelliklede kenshinin bu listede olmaması gerçekten üzüntü verici...

200 Üstü anime sundum ve gece yaptım bu işi yaparken zorlandım.

Eklenen aimlerden seçim yapın,sizin istediğinizi başkaları ister mi nereden biliyorsunuz?

Ben anketi sundum ve herşeyi ayrıntısına kadar özenle yaptım!

Rurouni Kenshin ve Basilisk gibi  2 kült eserin  özelliklede kenshinin bu listede olmaması gerçekten üzüntü verici...

Eklenen aimlerden seçim yapın,sizin istediğinizi başkaları ister mi nereden biliyorsunuz?

Bu kadar anime bile yeter bence . Bunların arasında seçim yapmakta bile çok zorlandım ;)  Bu anket için teşekkürlerimi sunuyorum. Gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum  :a26:

bu nu eleştiri niyetiyle yazmadım.sadece adını bile duymadığım 3.sınıf animelerin bile olduğu bir listede kenshin'nin unutulmuş,gözden kaçırılmış olması hüzün verdi.(insanlık hali şikayet ettiğimden değil belirtmek istedim.)Ah doğru ellerine sağlık tabi uğraşmışsın  bunca animeyi çıkartmak  düzenlemek kolay iş değil.Bu kadar agresif olmaya gerek yok.Ben kendi düşüncemi söyledim bu kenshin gibi bir serinin unutulmaya başlandığını gösterir dikkat çekmek istediğim nokta buydu.

Sürçü Lisan Ettiysem Affola.  :a21:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...