Jump to content

=AniSekai Fansub Anime Derecelendirme Bölümü=

Öne Çıkarılan Mesaj

Tasagore otome x anmesia gibi bir serinin sadece 4 oy almıs olması ve 205 kisinin oy kullanmıs olmasını düsününce aglayasım geliyor :)

aynı düşünceyi trinity blood için paylaşıyorum 2 oy almış ve biride benim oyum :( keşke black lagoon da olsdaydı diyeceğim yanlış anlaşılmasın sadece temenni ve bendeki hayranlıktan birde listede arakawa under the bridge 2 kere var sanırım aklınızda bulunsun oda çok iyidir gerçi 2. sezon hala bitmedi ama neyse

• Admin

Tasagore otome x anmesia gibi bir serinin sadece 4 oy almıs olması ve 205 kisinin oy kullanmıs olmasını düsününce aglayasım geliyor :)

aynı düşünceyi trinity blood için paylaşıyorum 2 oy almış ve biride benim oyum :( keşke black lagoon da olsdaydı diyeceğim yanlış anlaşılmasın sadece temenni ve bendeki hayranlıktan birde listede arakawa under the bridge 2 kere var sanırım aklınızda bulunsun oda çok iyidir gerçi 2. sezon hala bitmedi ama neyse

Eeee kardeşlerim,büyük konuşmamak gerekiyormuş ;) haydi devam daha var :D

Arkadaş Zevk meselesi Tasagore otome x anmesia güzel bir seri bende severim ama daha çok sevdiklerim var bir çok kişide böyle yani :)

Bizim türk halkında takıntıdır abi arada kalır popüler animeye verir :D onlarda zaten One pieces-Naruto-Bleach-Fairy Tail 4 lüsünden olusuyor :D onun haricindeki animelerin hic biri onlar kadar oy almamıs bir tek Sao var oda son zamanlarda olan ve tutulan bir animeydi. Ayrıca söyle bi bakınca cok oy alan serilere duygudan yoksun animeler yani bizim milletimizin neden duygusuz oldugu ap acık ortada yada cocuksu olanlar :)

Arkadaş Zevk meselesi Tasagore otome x anmesia güzel bir seri bende severim ama daha çok sevdiklerim var bir çok kişide böyle yani :)

Bizim türk halkında takıntıdır abi arada kalır popüler animeye verir :D onlarda zaten One pieces-Naruto-Bleach-Fairy Tail 4 lüsünden olusuyor :D onun haricindeki animelerin hic biri onlar kadar oy almamıs bir tek Sao var oda son zamanlarda olan ve tutulan bir animeydi. Ayrıca söyle bi bakınca cok oy alan serilere duygudan yoksun animeler yani bizim milletimizin neden duygusuz oldugu ap acık ortada yada cocuksu olanlar :)

1. One Piece'te duygu yok diyorsan sana diyecek bir şey bulamıyorum.

2.  En çok oy alanlardan biride Cod Geass ve bu anime de duygu akıyorrr.

3. Niye böyle madde şeklinde yazdım en ufak bir fikrim bile yok. 

Şaka bir yana duygu konusu hariç dediklerine katılıyorum :D

Ben izlemedim ancak durusuna ve konusuna bakarsan yok gibi Ayrıca one pieces 600 civarı bölümden olusuyor ve hala devam ediyor. Yani arada duygusal sahneler olması cok normal onca bölümde olsun yani :)

Benim demek istedigim genel olarak sıklıkla yada belirli aralıklarla varmı bilmiyorum ama sanmıyorum yani :)

Ama yani ben haya bu söyledigimin arkadasındayım abi bizim türk milleti duygudan anlamazzz :D o kadar.

Ayrıca bu bahsettigim 3-5 seri popüler diye adam direk ona oy basıyor. Ha ben demiyorum baska anime secin benim oy verdiklerim kazansa ne karım var kaybetse ne karım var :D sadece ben bizim türklerin kafa yapısını söylüyorum :)

Ayrıca bu konusmayı elestiri yada tartısma olarak algılamasın kimse sadece Yorum :)

Ben izlemedim ancak durusuna ve konusuna bakarsan yok gibi Ayrıca one pieces 600 civarı bölümden olusuyor ve hala devam ediyor. Yani arada duygusal sahneler olması cok normal onca bölümde olsun yani :)

Benim demek istedigim genel olarak sıklıkla yada belirli aralıklarla varmı bilmiyorum ama sanmıyorum yani :)

Ama yani ben haya bu söyledigimin arkadasındayım abi bizim türk milleti duygudan anlamazzz :D o kadar.

Ayrıca bu bahsettigim 3-5 seri popüler diye adam direk ona oy basıyor. Ha ben demiyorum baska anime secin benim oy verdiklerim kazansa ne karım var kaybetse ne karım var :D sadece ben bizim türklerin kafa yapısını söylüyorum :)

Ayrıca bu konusmayı elestiri yada tartısma olarak algılamasın kimse sadece Yorum :)

duygu konusunda bir şey diyemem ama popüler olana özenmek halkımızın doğasında var maalesef  ve geri kalanada katılıyorum ve cod geass'ı izle derim duygusallıkta zekada aksiyonda hepsinden lezzetler taşıyor oldukça iyi bir animedir

İlk 40 bölüm ve tayfa katılan herkesin geçmişi çok güzel :) Helede Nami :D

İlk 40 bölüm ve tayfa katılan herkesin geçmişi çok güzel :) Helede Nami :D

Dediğin genel olarak doğru olabilir.Bu listedeki serilerin neredeyse yarısını izledim geri kalanlarıda yarısınıda isim ve konu olarak biliyorum.6 oyumdan biri One piece'edir.Dediğin gibi duygu yoksunu bir anime değil veya aralara eksik kalmasın diye duygu serpiştirilmiş bir anime değil.En baba Romantik,Drama film dizi anime manga bir çoklarını okudum izledim.Beni bu serideki kadar üzen duygulandıran ağlama kıvamına getiren heyecandan titreten bir seri daha olmadı.Hakkı yenmemeli.Bizim millet konusunda haklısın.Çoğu anime izliyorum diyen insan naruto bleach op dışında anime  izlemiyor,bilmiyor.Ama bu listede one piece dışındaki büyükelrden (naruto-bleach) daha sağlam seriler var.Op a verilen oya acımam da diğerlerine verilen oylar da tereddütlerim var.Bir de bu Ankette Oy verenlerin izledikleri bildikleri animeler önemli yeni başlayan 3-5 anime izlemiş bir kitle çoğunluktaysa Anket ona göre şekilleniyor üzülmeye gerek yok.Az oy alsalarda Kalbimizdeler!! :))

Tabi başka duygu yükü anime yok demiyorum.Op kadar olmasada beni etkileyen duygu yüklü animeler=Basilisk,Rurouni Kenshin,Code Geass,Guilty Crown,...vs aklıma gelmedi şimdi : )

Oylarım:  KHR-OP-FT-HxH-SAO-Law Of Ueki. [[[Rurouni Kenshin-]]] Op1 Kenshin 2 :))Kenshine Verememiş olsamda yeri ayrıdır.

:a37:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...