Jump to content

=AniSekai Fansub Anime Derecelendirme Bölümü=

Öne Çıkarılan Mesaj

Walla açıkçası Yüzlerce anime izledim :D

Değişik değişik seriler. kısa seriler film olan seriler uzun seriler. ilk anime'im Dragon ball ve beraberinde de Tsubasa'dır. voltran'ı da ekleyebiliriz o araya... :D arkadaş oyunlarımızda habire voltranı oluştururduk :D benim nereyi oluşturduğumu söylemicem siz tahmin edin :D :P

Street fighter'ın gençliğimde deli gibi oyununu oynadığım atari salonlarında milletin tozunu attırdığım o muhteşem oyunun anime'sini de izledim ingilizce olarak,hemde ingilizce bilgim henüz çok iyi değilken seneler önce,şimdi de fansublı halini bir daha izliyorum :D

Samurai Shadow oynardım ve kesinlikle anime'sini yapmalarını istediğim bir oyundu. Atari'ci bana hediye vermişti bir günde 178 kişiyi pert edip 300 civarında jeton kazandırdığım için adama :D ehehehehe Genjuro kızıl saçlı elemanla oynardım ve Rurouni Kenshini belkide ona benzettiğimden çok hoşuma giderek izlemiştim... arada hanzo,galford ve haohmaru ile de oynardım. tachibana ukyo! bu karaktere bayılırdım bununla da oynamayı severdim baya ama adamım kesinlikle genjuro idi.

ama One Piece,Naruto ve Shippuden olanını 2sinide,Fairy tail ve bleach'i hiç izlemedim.

Naruto ilk serinin 3 filmini izledim sadece o kadar.

o yüzden benim oyum tamamen objektif oldu diyebilrim ama o bile yetmedi. oy vermek için yanıp tutuştutğum bir dünya anime kaldı geriye... mesela bir ouran host club' a oy vermek isterdim her ne kadar kız anime si olsada... bir Katanagatari yi asla başka bir şeye değişmem! Bence dehşet bir anime ve çizimleri kesinlikle eşsiz! konusu bakımından da eşsiz bir anime! Angel beats,tasogare otome,shigurui,HSD: kenichi,rurouni kenshin,full metal alchemist ( 2 seriside) tamamen apayrı bir kimyadalar benim için. yenilerden sword art online zetsuen oda nobuna guilty crown kino no tabi magi de aynen öyleler. mesela bilirmisiniz C the money and the possibility'yi? yada Blood + ve Blood C yi? 

ah ah... eldekilerle yetinip verdik oylarımızı :D sword art iyi gidiyor zetsuen de fena değil sword art ın fairy tail i geçmesine sevindim. :D gerçi fairy tail i izlemedim ama konusu beni pek sarmadı ama en yakın zamanda izleyeceğim :D

OP naruto ve belach i en sona izleyeceğim tüm serileri izledikten sonra ve en objektif kararı vereceğimi düşünüyorum. her nekadar biri 600 bir diğeri bir okadar seri uçmuş olsada :D her halde günde 20 bölüm izleyebilirsem op'ı 1,5 ayda bitirebilirim. bir 2 ayda naruto ya 1 ayda bleach e 15-20 günde fairy tail e :D oof of! izlenecek ne çok şey var yaa! :D

Ben izlemedim ancak durusuna ve konusuna bakarsan yok gibi Ayrıca one pieces 600 civarı bölümden olusuyor ve hala devam ediyor. Yani arada duygusal sahneler olması cok normal onca bölümde olsun yani :)

Benim demek istedigim genel olarak sıklıkla yada belirli aralıklarla varmı bilmiyorum ama sanmıyorum yani :)

Ama yani ben haya bu söyledigimin arkadasındayım abi bizim türk milleti duygudan anlamazzz :D o kadar.

Ayrıca bu bahsettigim 3-5 seri popüler diye adam direk ona oy basıyor. Ha ben demiyorum baska anime secin benim oy verdiklerim kazansa ne karım var kaybetse ne karım var :D sadece ben bizim türklerin kafa yapısını söylüyorum :)

Ayrıca bu konusmayı elestiri yada tartısma olarak algılamasın kimse sadece Yorum :)

İlk 40 bölüm ve tayfa katılan herkesin geçmişi çok güzel :) Helede Nami :D

Dediğin genel olarak doğru olabilir.Bu listedeki serilerin neredeyse yarısını izledim geri kalanlarıda yarısınıda isim ve konu olarak biliyorum.6 oyumdan biri One piece'edir.Dediğin gibi duygu yoksunu bir anime değil veya aralara eksik kalmasın diye duygu serpiştirilmiş bir anime değil.En baba Romantik,Drama film dizi anime manga bir çoklarını okudum izledim.Beni bu serideki kadar üzen duygulandıran ağlama kıvamına getiren heyecandan titreten bir seri daha olmadı.Hakkı yenmemeli.Bizim millet konusunda haklısın.Çoğu anime izliyorum diyen insan naruto bleach op dışında anime  izlemiyor,bilmiyor.Ama bu listede one piece dışındaki büyükelrden (naruto-bleach) daha sağlam seriler var.Op a verilen oya acımam da diğerlerine verilen oylar da tereddütlerim var.Bir de bu Ankette Oy verenlerin izledikleri bildikleri animeler önemli yeni başlayan 3-5 anime izlemiş bir kitle çoğunluktaysa Anket ona göre şekilleniyor üzülmeye gerek yok.Az oy alsalarda Kalbimizdeler!! :))

Tabi başka duygu yükü anime yok demiyorum.Op kadar olmasada beni etkileyen duygu yüklü animeler=Basilisk,Rurouni Kenshin,Code Geass,Guilty Crown,...vs aklıma gelmedi şimdi : )

Oylarım:  KHR-OP-FT-HxH-SAO-Law Of Ueki. [[[Rurouni Kenshin-]]] Op1 Kenshin 2 :))Kenshine Verememiş olsamda yeri ayrıdır.

:a37:

Dogru olabilir söyledigin. Ancak One pieces ten kat kat duygu yüklü animeler var bence gözünü ac ve izlememis olabilicegin serilere göz at derim :) İnsanlarında beni yanlıs anlamasını istemiyorum ben demiyorum One pieces kötü anime kötü seri elbette iyidir güzeldir. Ancak benim tarzıma göre degil hala söylüyorum ben genel olarak duygusallıktan bahsediyorum. One piecesin 600 bölümünün cogunda dram veya duygusal sahneler mi yer alıyor? İzlemedim ancak sanmıyorum. Ayrıca dedigin gibi bu ankette 1. yada sonuncu olması önemli degil benim kendime göre görüsüm önemli kalbimde dursun zaten o animeler :)

Ama ben hala bu görüsü savunuyorum arkadas bizim türk milleti özenti :)

Ben izlemedim ancak durusuna ve konusuna bakarsan yok gibi Ayrıca one pieces 600 civarı bölümden olusuyor ve hala devam ediyor. Yani arada duygusal sahneler olması cok normal onca bölümde olsun yani :)

Benim demek istedigim genel olarak sıklıkla yada belirli aralıklarla varmı bilmiyorum ama sanmıyorum yani :)

Ama yani ben haya bu söyledigimin arkadasındayım abi bizim türk milleti duygudan anlamazzz :D o kadar.

Ayrıca bu bahsettigim 3-5 seri popüler diye adam direk ona oy basıyor. Ha ben demiyorum baska anime secin benim oy verdiklerim kazansa ne karım var kaybetse ne karım var :D sadece ben bizim türklerin kafa yapısını söylüyorum :)

Ayrıca bu konusmayı elestiri yada tartısma olarak algılamasın kimse sadece Yorum :)

Üç beş seri popüler diye oy verildiğini sana düşündürten nedir bilmiyorum :D Bu yazdığın serilerden One piece(581 bölüm),naruto(naruto çocukluk (220)+shippuuden (296 bölüm)) ve bleach(366 bölüm)'i en az ikişer sefer izledim. Son bölümleri belki ikişer sefer izlememiş olabilirim. Fairy tailin bu hafta 165. bölümü çıktı. Sadece fikir olsun diye 165. bölümü izleyebilirsin. Final sahnesi güzeldi şu an 166 çıksın diye beklediğim bir seri,insanlar bu serilere oy verirken izlemeden verdiklerini sanmıyorum. Bu serilerde duygusal anlarda var gözünden yaş getirtebiliecek en azından benden gelmişti bazı sahnelerde :D ama romantizm serileri değil bunlar aksiyon ve komedi ağırlıklı ilerlediği için devam eden seriler birde geçiştirme bölümleri var ki böyle olmasa bu kadar sürmezdi. Bu sebepten seriden soğuyorsun fakat tekrar aksiyon devreye girince herşeyi unutturuyorlar. Bence yorum yazmadan önce izlemeyenler için diyorum. İlk olarak bu serileri izleyin sonra gene fikriniz aynıysa tabi saygı duyarım ama hiç izlemeden bana vahiy geldi bu seri kötü demeyin izleyenlere karşı biraz haksızlık yapılmış oluyor. Bu sırada bende yüzlerce anime izlemişimdir. Oy vermedim ama vercek olsan ilk dört oyum one piece,naruto shippuuden,bleach fairy tail olur 5. oyu narutonun ilk serisine bile verebilirim ama izlediğim güzel olan bir çok seri var diğerlerinede haksızlık olacak haliyle :D

İlk 40 bölüm ve tayfa katılan herkesin geçmişi çok güzel :) Helede Nami :D

Dediğin genel olarak doğru olabilir.Bu listedeki serilerin neredeyse yarısını izledim geri kalanlarıda yarısınıda isim ve konu olarak biliyorum.6 oyumdan biri One piece'edir.Dediğin gibi duygu yoksunu bir anime değil veya aralara eksik kalmasın diye duygu serpiştirilmiş bir anime değil.En baba Romantik,Drama film dizi anime manga bir çoklarını okudum izledim.Beni bu serideki kadar üzen duygulandıran ağlama kıvamına getiren heyecandan titreten bir seri daha olmadı.Hakkı yenmemeli.Bizim millet konusunda haklısın.Çoğu anime izliyorum diyen insan naruto bleach op dışında anime  izlemiyor,bilmiyor.Ama bu listede one piece dışındaki büyükelrden (naruto-bleach) daha sağlam seriler var.Op a verilen oya acımam da diğerlerine verilen oylar da tereddütlerim var.Bir de bu Ankette Oy verenlerin izledikleri bildikleri animeler önemli yeni başlayan 3-5 anime izlemiş bir kitle çoğunluktaysa Anket ona göre şekilleniyor üzülmeye gerek yok.Az oy alsalarda Kalbimizdeler!! :))

Tabi başka duygu yükü anime yok demiyorum.Op kadar olmasada beni etkileyen duygu yüklü animeler=Basilisk,Rurouni Kenshin,Code Geass,Guilty Crown,...vs aklıma gelmedi şimdi : )

Oylarım:  KHR-OP-FT-HxH-SAO-Law Of Ueki. [[[Rurouni Kenshin-]]] Op1 Kenshin 2 :))Kenshine Verememiş olsamda yeri ayrıdır.

:a37:

Dogru olabilir söyledigin. Ancak One pieces ten kat kat duygu yüklü animeler var bence gözünü ac ve izlememis olabilicegin serilere göz at derim :) İnsanlarında beni yanlıs anlamasını istemiyorum ben demiyorum One pieces kötü anime kötü seri elbette iyidir güzeldir. Ancak benim tarzıma göre degil hala söylüyorum ben genel olarak duygusallıktan bahsediyorum. One piecesin 600 bölümünün cogunda dram veya duygusal sahneler mi yer alıyor? İzlemedim ancak sanmıyorum. Ayrıca dedigin gibi bu ankette 1. yada sonuncu olması önemli degil benim kendime göre görüsüm önemli kalbimde dursun zaten o animeler :)

Ama ben hala bu görüsü savunuyorum arkadas bizim türk milleti özenti :)

İzlediğim bir sürü seri olabilir ama izlemediğimde bir sürü seri var dediğin gibi bilmediğim dram serileri vardır ama full drama bana göre değil herşey olucak drama baharattır bana göre :)).Ama Ama ! :D  körü körüne op fanı değilim yanlış anlamayın evet aksiyon ve komedi ağırlıklı bir seri olabilir ama her arc'da bir dram var.Basilisk in o muhteşem sonunda olduğu gibi Op dada going merry nin uğurlanışı,robin-chan ın  kurtarılışı,naminin tayfaya katılışı,Kutsal ejderin suratının dağılışı ve ve ve Ace ve Beyazkalın Başına gelenler (Spoiler olabilir açmıyorum),gerçekten tam bir drama şaheseri.Naruto pek dram animesi değil teğet  geçen  bir  seri. bir jiraiya var mangaya bakmazsak.Her şey bir yani tabi kiişisel fikrine saygı duyuyorum herkes istediği fikri söyleyebilir ama bu kadar ön yargılı olmamanı öneririm :) olurda bir gün op izlersen pişman olma diye söylediklerinden : ))

Neyse  tabi son zamanların en iyi animesi HxH shishishishi  mangası uzadı gidiyordu en son baktığımda bimiyorum ama eğer uzun bir seri yaparlarsa animeyi OP un en yakın takipçisi olucağına inancım tam ve böyle devam ederse  Son 10 yıl da çıkan animeler içinde ik 3 de olucaktır.

yanlış bişey söyediysem affola amacım kismeyi kırmak değil :) sadece doğru olduğuna inandığım şeylerin üstünde duruyorum kusuruma bakmayın  :a8:

Herkezin kendi görüsürüdür arkadaslar benim sevdiklerimi siz sizin sevdiklerinizi ise benim sevme zorunlulugum yok zevk ve renkler ayrıdır her zaman icin :) Size göre onlar bana göre bunlar uzatmayada gerek yok bence. Ben sadece yorum yapıp görüsümü söyledim bazı arkadaslarımız tartısmaya döndürmeye calısmıs nerdeyse. Ayrıca amacımda herhangi bir kötülük bulunmamakta yani sadece fikrimi belirtmek istemistim yanlıs anlayanlarda olabilir. Ve lütfen bu mesajımı herkez üzerine alınmasın üzülürüm sonra :)

To Love Ru

Hagure Yuusha No Estetica

Hunter X Hunter

Sword Art Online

Eureka Seven Ao

Sakurasou No Pet No Kanojo

İyi olan kazansın ;) ;)

Bu arada lütfen yorum atacaklar fazla yazmasın herkes alıntı yapıyo sayfanın aşağısına inene kadar canım çıkıyor ;D ;D :a39: :a39: :a39:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...