Jump to content

Blassreiter (24/24) (AniSekai Fansub)

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

İlgimi çekti  :a7: En kısa zamanda izleyeceğim. Ellerinize sağlık :a50:

Yakın zamanda baslarsan uzun süre beklersin yeni bölümleri cevirisinde biraz sorun var uzun süre gelmiyor bölümler bazen bilgin olsun bence seri tamamlanınca basla derim.

Uzun süre bekleyeceğini sanmıyorum çünkü elimde yalnızca birkaç proje kaldı onları bu Cuma halletmeye çalışacağım,gece yarısı bitmiş olur heral.

Cumarteside çevirisini yapacağım düzenlemesini vb. yapacağım 24 bölüm olduğundan çift sezon mu bilmiyorum çift sezonsa karaokesini yapıp,pazar günü sunacağım...

Ben neyin ne oldugunu cok bilmiyorumda bu proje yanlıs hatırlamıyorsam son 3-4 ayda sadece 2-3 bölüm ilerleyebildi :D Bende o yüzden arkadası uyardım cünki herkezin isi var zaman alabilir diye düsündüm yoksa tamamlanması 1 ayı almaz :) Sen öyle diyorsan baslasın ben zaten istesemde baslayamam :D

Doğrudur ancak aşırı derece sınav yoğunluğu vardı,hala var ayrı bi meselede elimden geldiğince çıkaracağım seriyi tamamlayana kadar şuanki projelerim harici,proje almıycam... başka ne diyeyim :)

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...