Jump to content

---Code Geass R2 Son Bölümdeki Kesilmiş Kısım---

zekican5

Öne Çıkarılan Mesaj

En başta şey demiştim ölümsüzün ölümsüzlüğünü alpı ölümsüz oldu diye. Seriyi tekrar izledim C.C. ölümsüzlüğü alınca bir önceki ile aynı yerde o işareti aldı. Charles'de Sağ avucundaydı fakat Lelouch'un sağ avucunda böyle bir işaret yok. Aklıma direk şu geliyor(Lelouch Ölümsüz ise): ya işaret başka bir yere geçebiliyor ya da Lelouch başka bir kişiden aldı işareti (fakat kimden işte?).İşaret aynı yere geçiyorsa Lelouch ölmesi gerekiyor fakat benim görüşümle yaşıyor hatta Suzakuya Geass verdi.(büyük bir ihtimalle.Sahnelerden öyle sezdim.)

Bu kadar yani :)

Bi dk burada çalan müziğin ismi ne acaba ?

Lulunun ikinci gözüne geçti o işaret dikkat ettiyseniz hep bir gözündeydi ama son britanya kralını yok ederken ıkı gözüde geas oldu benım kanaatim bu yönde yoksa yanlışmı hatırlıyorum :D

Not: ayrıca o kesilmiş sahne de fan işi diye biliyorum ben normal BD sürümünde ve normal sürümünde en son sahne yok...

gaza geldim yine indirdim bütün seriyi,özet olarak izlicem bi daha :D izlemeden önce 50 küsür bölüm gözüme fazla görünmüştü de izledikten sonra keşke 100 bölüm olsaydı demiştim,çok iyiydi çok.

Hiç sorma yha. Arada yad etmek için bende izliyorum. Herhalde milyon kere izlesem sıkılmayacağım nadir serilerdendir CG  :a39:

En başta şey demiştim ölümsüzün ölümsüzlüğünü alpı ölümsüz oldu diye. Seriyi tekrar izledim C.C. ölümsüzlüğü alınca bir önceki ile aynı yerde o işareti aldı. Charles'de Sağ avucundaydı fakat Lelouch'un sağ avucunda böyle bir işaret yok. Aklıma direk şu geliyor(Lelouch Ölümsüz ise): ya işaret başka bir yere geçebiliyor ya da Lelouch başka bir kişiden aldı işareti (fakat kimden işte?).İşaret aynı yere geçiyorsa Lelouch ölmesi gerekiyor fakat benim görüşümle yaşıyor hatta Suzakuya Geass verdi.(büyük bir ihtimalle.Sahnelerden öyle sezdim.)

Lulunun ikinci gözüne geçti o işaret dikkat ettiyseniz hep bir gözündeydi ama son britanya kralını yok ederken ıkı gözüde geas oldu benım kanaatim bu yönde yoksa yanlışmı hatırlıyorum :D

Not: ayrıca o kesilmiş sahne de fan işi diye biliyorum ben normal BD sürümünde ve normal sürümünde en son sahne yok...

benim kafamı karıştıran o ölümsüzlük işareti işte senin dediğin gibi olabilir 2. gözükdenki geass ölümsüzlük işareti olarak ama bence o 2. göz geasın ful versiyonu.

Şimdi normalde iki ölümsüz kız var.Hatta bunlardan biri britanya kralının aabi deigi küçük beyaz saçlı kız ölümsüzlügü ondan alıyor fakat kzı ölmüyor daha sonraki bölümlerde ölüyor.Annesinde geası vardı o ölmeden önce kendini başka bir kıza geçirdi ve ona geası verden zero ya verenle aynı kişi

zeroya veren kişi aynı de o konuları geçtik benim dediğim şu birisnin ölümsüzlüğünü alınca işaret geçyior ya ya o işaret aynı yere geçiyor ya da farklı yere geçiyor. Aynı yere geçiyorsa Lulu'nun elinde işaret yok bu da demektir ki (Serinin sonunda yaşıyorsa) başka birinden aldı ölümsüzlüğünü. üste güzel izah edemedim herhalde

gaza geldim yine indirdim bütün seriyi,özet olarak izlicem bi daha :D izlemeden önce 50 küsür bölüm gözüme fazla görünmüştü de izledikten sonra keşke 100 bölüm olsaydı demiştim,çok iyiydi çok.

3 kere izlediğim tek seri :)

yanlış hatırlamıyorsan lulunun babası vivian dan işareti alınca vivian öldü ve bilindik üzere CC geass kullanmıyor ve lulu britanya soylularını geass ile emri altına sahne lulunun babası öldükten sonra

ozaman lulu nasıl ölümsüz olabilirki?

aslına bakarsan bu çok mantıklı... Cc geas kullansaydı kendisine aşık etme gücü vardı ki belli bir süre sonra lulu gibi gücün kontrolünü kaybetti ondan sonrada ölümsüz oldu ve ölümsüz olduktan sonra da gitti  o güç  :D

yanlış hatırlamıyorsan lulunun babası vivian dan işareti alınca vivian öldü ve bilindik üzere CC geass kullanmıyor ve lulu britanya soylularını geass ile emri altına sahne lulunun babası öldükten sonra

ozaman lulu nasıl ölümsüz olabilirki?

aslına bakarsan bu çok mantıklı... Cc geas kullansaydı kendisine aşık etme gücü vardı ki belli bir süre sonra lulu gibi gücün kontrolünü kaybetti ondan sonrada ölümsüz oldu ve ölümsüz olduktan sonra da gitti  o güç  :D

İlginç bi yorum. Ben daha çok Lulu'nun o malum annesi ve babasının yok olduğu sahnede ölümsüzlüğü kazandığını düşünüyorum. Sonuçta babası tamamen ölmeden önce babasına yok ol demişti.( O sahnede Geass kullanıp kullanmadığına bi bakmak lazım.) Sonuççta ölümsüzlük almış olabilir. Eee her ölümsüzün Geass güçleri gitmiyor sonuçta.  :a25:

Britanya kralını öldürdükten sonra lulunun ölümsüz olduğuna dair  kanıtlardan biride lulu  ölürken  nunalynin onun eline dokunduğunda herşeyi görmesidir. Çünkü aynı şey dikkat ederseniz lulu cc'e dokunduğundada oluyordu cc'in geçmişini ona dokunarak  görmüştü. Buda lulunun cc gibi ölümsüz olduğunun kanıtıdır bence aksi halde nunaly'nin lulu'nun zihninde hatıralarını görmesi çok mantıksız ve saçma olur ve o at arbasını sürende kesinlikle lulu'dur cc'in konuşmasına dikkat ederseniz anlarsınız.

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...