Jump to content

Bende Aranıza Geldim

viper3478

Öne Çıkarılan Mesaj

ben de yeniyim buralarda ama hoşgeldin :D adım furkan,yaş 19  :a41:

Memnun oldum Furkan. Umarım sende benim kadar mutlu olursun burda :)  :a29:

Hoşgeldin Aramıza Ben Görkem 15 Yaşındayım..Avatarla Başlamışsan Daha :D Büyük Serileri İzlememişsindir Demektir Anime Bir Yaşam Tarzıdır :D İyi Anlaşacağımızı Umuyorum...  :a37: :a37:

Hey acemi değilim tamam mı  ;D Bende daha önce çok izledim.Ama Avatar Korra'yı izlerken gördüm burayı.Bu arada hoşbulduk ve memnun oldum görkem iyi anlaşıcağımızdan eminim ;)  :a29:

Hoş geldin Kemal seninle yaşıtız bende encoderim ve manga çeviriyorum (ama uzun süreli tatildeyim :a39: ) Aramıza hoş geldin.

Merak etme sen tatildeyken buralara ben bakarım  ::)  Tanıştığıma sevindim.Hoşbulduk  8)  :a29:

Merhaba Kemal hoş geldin... Ben de Kartal yaşım 24. Demek the legend of korra ile geldin sitemize benim seri idi o. 2. Sezon başlasın belki yine encode'unu ben yaparım. İnşallah sitemizi seversin çevirilerinde de başarılar...

Gerçekten çeviride ve encode'de iyi iş başarmışsınız.O kadar iyiydiki kendimi beni buranın müdavimi yaptı  ;D ;D Tanıştığıma sevindim Kartal abi başarı dileklerin için sağol.  :a29:

hoş geldin Kemal ben Erkin 25 yaşındayım siteye bir çevirmenin daha katılmasından gerçekten mutlu oldum başlayacağın serilerde kolay gelsin.

Hoşbulduk Erkin abi tanıştığıma sevindim.Yüzünü kara çıkarmıcam  :) Başarı dileklerin için sağol.  :a29:

Hoş geldin Kemal. Bende Mustafa. Yaşıtız .Güzel anlaşırız inşallah :) Çevirmenliğin hayırlı olsun

Ne deyim inşallah sitede güzel vakit geçirirsin . Tekrardan Hoş geldin :)  :a52: :a52:

Bir yaşıt daha burayı daha çok sevmeye başlıyorum  ;D ;D Memnun oldum Mustafa anlaşıcağımızdan eminim.Teşekkürler iyi dileklerin için ve güzel vakit geçiricez hep beraber :) :a29:

öyle bi konu basligi koymuski insan ister istemez niye geldin ? der gibi oluyor .d.d

bende burak yasım 18 " gizli isler ceviriyorum "

Hahaha  ;D ;D Kendimi çok yalnız hissediyorum ondan  :) Tanıştığıma sevindim.  Niye geldim çünkü burayı çok sevdim.Gizli işlerinde başarılar dilerim  ;D  :a29:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...