Jump to content

Tavsiye lazım

Shinigami.

Öne Çıkarılan Mesaj

güzelmiş benimde kullandığım masaüstü casper zamanında iyilerden almıştım (2 sene önce falan  :a39:)

Teknik servisi düşünerek de laptop alacaksın. O yüzden kesinlikle ASUS'u öneriyorum.

Gittim 1600 liraya 2 yıl önce Packerd Bell TJ75 (i5-450M işlemci,640 GB HDD,6 GB DDR3 Memory,1 GB ATI HD 5650 Ekran kartı) aldım. 400 lira daha verip ASUS,Sony ya da Toshiba alsaydım bu ısınma sorunlarını muhtemelen çok az yaşayacaktım. Üstüne bu laptop 3 kez servise gitti.

Açma-kapama düğmesi PB'de yan tarafta. Bir gün laptopu açmaya çalışayım dedim,açılmadı. Servise gönderdik,açma kapama tuşu bozulmuş,kullanıcı hatası dediler. Üstüne ekran değişecek,270 lira fatura çıkarmışlar. Electroworld'e gidip "düğmeye çekiçle mi vurduk? Ne kullanıcı hatasından bahsediyor bunlar? Ekranın da üstüne mi oturduk da 270 lira fatura çıktı? Mahkemeye veririm sizi!" dedim. 3 hafta sonra güç adaptörünü bile yenileyip verdiler. Hiçbir şeyden de fatura almadılar  :a39: :a39:

Diğer 2 sorun da ısınmayla ilgiliydi. İşte temizliğini macun vs. işlemlerini yaptılar verdiler. Sorun yaşamak istemiyorsan paraya biraz kıyacaksın.

Teknik servisi düşünerek de laptop alacaksın. O yüzden kesinlikle ASUS'u öneriyorum.

Gittim 1600 liraya 2 yıl önce Packerd Bell TJ75 (i5-450M işlemci,640 GB HDD,6 GB DDR3 Memory,1 GB ATI HD 5650 Ekran kartı) aldım. 400 lira daha verip ASUS,Sony ya da Toshiba alsaydım bu ısınma sorunlarını muhtemelen çok az yaşayacaktım. Üstüne bu laptop 3 kez servise gitti.

Açma-kapama düğmesi PB'de yan tarafta. Bir gün laptopu açmaya çalışayım dedim,açılmadı. Servise gönderdik,açma kapama tuşu bozulmuş,kullanıcı hatası dediler. Üstüne ekran değişecek,270 lira fatura çıkarmışlar. Electroworld'e gidip "düğmeye çekiçle mi vurduk? Ne kullanıcı hatasından bahsediyor bunlar? Ekranın da üstüne mi oturduk da 270 lira fatura çıktı? Mahkemeye veririm sizi!" dedim. 3 hafta sonra güç adaptörünü bile yenileyip verdiler. Hiçbir şeyden de fatura almadılar  :a39: :a39:

Diğer 2 sorun da ısınmayla ilgiliydi. İşte temizliğini macun vs. işlemlerini yaptılar verdiler. Sorun yaşamak istemiyorsan paraya biraz kıyacaksın.

packard bell almam artık  :a39:

Casper Nirvana 15.6''

CKY.3210-8N45V-F

Intel® Core ™ i5-3210M İşlemci

Windows 8

8 GB DDR3 Bellek

15.6'' WXGA (1366x768) HD LED Ekran

3 GB DDR3 Nvidia GT630M Optimus Ekran Kartı (2 GB Ayrılmış Bellek)

1.497 TL KDV Dahil

12 Taksit : 125 TL KDV Dahil

bu nasıl  :a39:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...