Jump to content

Öne Çıkarılan Mesaj

Mangasında Fotoğraf kulübüne katılıyordu. Animede Fotoğrafcılık kulübüne katıldı :S Sapıkca fotograflar cekicek ve yayınlıyacaksa is degisir hocam aman konudan yoldan sapmasınlarda sonu güzel bitsin yeter :D Mangasından biraz daha farklı olucak sanırım. Fotograf kulübü baskanı mangasından cok sık olmasada ara sıra geciyordu burda önemsiz bir karakter olucak sanırım degisiklikler olurda sonu belli bence :D

Mangasında Fotoğraf kulübüne katılıyordu. Animede Fotoğrafcılık kulübüne katıldı :S Sapıkca fotograflar cekicek ve yayınlıyacaksa is degisir hocam aman konudan yoldan sapmasınlarda sonu güzel bitsin yeter :D Mangasından biraz daha farklı olucak sanırım. Fotograf kulübü baskanı mangasından cok sık olmasada ara sıra geciyordu burda önemsiz bir karakter olucak sanırım degisiklikler olurda sonu belli bence :D

Manganın takipçileri hemen farkediyor değişiklikleri :D

Doğru diyorsun. Farklılıklar olsa da sonu aynı olacaktır muhtemelen. Yalnız ben çevirirken sanki daha önceden çevirdiğim şeyleri tekrar çeviriyormuşum gibi hissettim. Olacakları biliyorum,bu kötü oluyor.  :a39: :a39:

Manganın takipçileri hemen farkediyor değişiklikleri :D

Doğru diyorsun. Farklılıklar olsa da sonu aynı olacaktır muhtemelen. Yalnız ben çevirirken sanki daha önceden çevirdiğim şeyleri tekrar çeviriyormuşum gibi hissettim. Olacakları biliyorum,bu kötü oluyor.  :a39: :a39:

Aynen ya bazı sahnelerde kelimesi kelimesine ve hareketleri herseyi aynıydı :D ama o kadarı normal ya zaten manga ile animenin mutlaka az veya cok baglantısı olması lazım :D ama bazı degisiklikler demeyimde tersliklere gıcık oldum özellikle su kulüp isine :D

Waaaay! Waaay! BuDu Kardeşimin Mangası Anime olmuş! Amanda aman! ;D

Tebrikler Kardeşim! zorlaya zorlaya anime yaptın ya bu güzel mangayı! Bravo Diyorum sana! ;D

Ellerinize emeklerinize sağlık! Hepinizin! Yeni Serimiz Hayırlı olsun! Allah tamamlamayı nasip etsin! Tekrar Tebrikler ve ilk bölüm içinde ayrıca Teşekkürler!

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...