Jump to content

Güney Kore Dizi Seçimi

Deat H Note.

Öne Çıkarılan Mesaj

Anketteki tüm serileri izlemiş biri olarak "Flower boy" diyorum.

Ama dram sevenler "Love rain" ve "49 Days" şans versinler

Müzik,komedi ve romantizm nasıl işlenir bizimkiler bir öğrensin diyenler "Hearstrings"

Geriye kalan "City Hunter" japon mangasından esinlenme ve ne yazik ki G. Koreliler manga esinlenmeleri de biraz başarısızlar.

"Dream High" ise ilk sezonu izlenir. Yalnız ikinci sezonu ise ilk sezonun devamından çok tekrarıymış gibi hissetirmişti.

"Secret Garden" için söylenecek şey Fantastik-romantizm. Değişik bir tat. İzlemelisiniz bence

millet bu dizilerin bölümleri 40 dk faln mı yoksa türkler gibi b*kunu çakartıyorlar mı ?

Kankaaaaaaaaaa harbi on numara bak önce Dream High'ı izle mutlaka bağımlısı olcan  :a19: bak harbi diyom süper bizim dizilere bin basar

sen öyle diyosan izlerim ama bollywoodun her yapımı bizim kilerden iyi  :a39: :a39: :a39:

millet bu dizilerin bölümleri 40 dk faln mı yoksa türkler gibi b*kunu çakartıyorlar mı ?

Ortalama bir G.kore dizisi 45 ila 65 dakikalık bölümlerden oluşur.

Eğer reytingler çok ama çok yüksek değilse bir dizi sezonu 12 ila 26 bölüm arasındadır.

Bazı  tarihi ve aile temalı dizilerinin bölüm sayıları 55 ila 85 bölümdür. Ama birkaç tane de olsa 100 bölümü aşan vardır. Ama bu demek değildir,bizimkilerle aynı kafa. Tarihi dizilerde bölümler fazla olması sıkıntıdan çok heyecanlı. Tarihi sizi sıktırmadan,araya biraz da romantizm de koyarak zevkle izletiriyorlar. Bu arada dip not,bazı tarihi dizileri  esinlenme kaynaklı olup gerçek tarihten farklı olabiliyor.

Aile temalı dizilerinin uzun olmasının sebebi aile içi ilişkiler,entrikalar,kardeş,anne-gelin kavgası vs vs sebepleri daha iyi anlatabilmek içindir. Bu yüzden aile temalı dizileri izlerken ilk bölümlerde sıkılmanız olasıdır. Ama devam ederseniz herşey rayına oturacak ve o yer sofrasında sizin içinde bir tabak pirinç konduğunu göreceksiniz.

Cıvıttıkları çok az oluyor. Çekimlerinden mi yoksa işledikleri konudan mı bilmem her bölümü sinema tadı bırakıyor. Hele bazı dizileri ne kadar Kore dizilerine yabancı da olsanız mutlaka birkaçı tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz. :a39:

Love rain hariç  hepsini  izledim ben oylama yapmadan önce arkadaşının kişiliğini de ona göre seçim yapim ben dream high 1 sezonu şarkı ve danslarını sevmiştim heart dersen müzikte favorimdir ama bana bazı luzumsuz insanları hatırlattığı için şarkılarını da dinlemiyorum favori dizilerimden birini  silmek zorunda kaldım cith hunter dersen aslında kızın aptal aptal  bakışları lee min hoo nun karizmatik hali  çok sexy di flower bot next door dersen güldüm çok aynen secret garden da da çok gülmüşümdür

Burdan anlaşılacağı üzreee Cenk  arkadaşının karalterini de ona göre seçim yapm :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...