Jump to content

Azıcık Kendimizi Tanıtalım.

..Seda..

Öne Çıkarılan Mesaj

Hoşgeldin Seda. Aramıza katılmana sevindim hatta dilara-chan'ın arkadaşı olduğunu duyunca daha çok sevindim. Ancak altta yazılanları görünce...  Demek benden bahsetmemiş sana çok ayıp dilara-chan kınıyorum seni... Bende kendimden kendim bahsedeyim bari... Adım Kartal 23 yaşındayım :)

Hoşgeldin Seda. Aramıza katılmana sevindim hatta dilara-chan nın arkadaşı olduğunud duyunca daha çok sevindim. Ancak altta yazılanları görünce...  Demek benden bahsetmemiş sana çok ayıp dilara-chan kınıyorum seni... Bende kendimden kendim bahsedeyim bari... Adım Kartal 23 yaşındayım :)

Hayır ben herkesi anlattım  :a4: Orada Seda da çok bahsetti demiş zaten  :a4: Seda seni varya !  :a4:

Hoş geldin sefalar getirdin Seda-chan  :a64:

Ben İlker ( o çok bahsettiği ).Yaşım 23.Dilara nam-ı diğer Chibi-chan benim deyişim ile Güzelim'in abisi oluyorum  :a24:

Sitede iyi vakit geçirirsin heralde galiba sanıyorum  :a39:

Daha çok şey vardı aklımda ama unuttum  :a39:

@Kimisfans : Kendini nimetten sayma  :a39:

• Admin

İlker abi valla cümlene hayran kaldım :D

:D :D :D

Bu arada adım Cenk:D 16 Yaşındayım :D

Sitede Modluk+Çevirmenlik yapıyorum...

Aynı zamanda da yapacağımız proje için hazırlık yapıyoruz :D bir kaç kişi ile beraber :D

Kartal abi bence de Dilara-chan bahsetmiştir :D yazma böyle şeyler:D

Valla küser bize :(

Ben dedim mi benden bahsetmemiş :D :D :D :D :D :D :D

En sevdiğim animeye gelicek olursak

Nickimden belli oluyor :D :D

Sonra Modluk logomdan belli oluyor [2.si]

3.süde Dragon ball :D

başkada yok :D

3. ye profilden bir şey bulamadım :D nabak :D

Umarım sitede eğlenirsin:D

:a64: Hoşgeldin Seda aramıza  :a19: Sınavlarımın yoğunluğundan gelemedim o yüzden hemen dışlanmışım aşkolsun dilaraaa benden bahsetmemişsin :a11: Neyse o bahsetmemiş ben bahsedim bari ben deniz setenay 25 yaşındayım üniversitede okuyorum ama ne hikmestse bitmeyecek diye düşünüyorum :D  :a39: Yakında siteyede de dönüş yapıyorum artık chatango da da uzun uzun tanışırız :D Dilara seninle tanışıklığı kesicem seda ile ilgilencem işte hıh  :a22:

Hepiniz yanlış anlayın zaten :( Bahsettim ben herkesten :( Seda seni varya  :a4:

Chibi chan sen onlara bakma bebetom sana takılmak için yapıyorlar.  :a15: Tabi ki benden bahsetmezsen olmazdı yani Onigiri'nden.  :a19: :a19:

Senden de bahsetmiyeydi de bak neler oluyordu o zaman çok merak ediyorum  :a39:

Dilara bence fazla aşma kendini kanka  :a38:

Bu arada memnun oldum hepinizle tanıştığıma ^^ Dilara herkesten bahsetti ayırca :D Kısacası herkesi zaten tanıyor gibiyim :D

Senin yüzünden beni linç edecekler burada  :a11: Sonra en iyi arkadaşını falan kaybedeceksin ; bak hala seni düşünüyorum...  :a6:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...