Jump to content

Zetsuen no Tempest (24/24) [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

çeviri yapan grup pek dikkat etmemiş olabilir allahtan açıklarını kapatacak kadar japoncam var :D :P

ama pekde gerek görmemiş olabilirler çünkü ...

şimdi bunu söylesem spoiler olcak ya

dur :D

Mahiro'nun rüyasını anlatıyor rüyasında en başından itibaren yaşadıkları sahneler arada onun anlatımı ile filan en sonunda da mevzuuya geçiş yapmışlar bu açıdan pek dikkat etmemiş yada bu da yeter kasmaya gerek yok da demiş olabilirler. gerçi fena değildi çeviriler sanırım bir kaç yerde eksikti ve kısa kalmıştı oraları da ben tamamladım işte :D

Berkan olm 12.ci bölümde kan ve vahşet vardı ana karakterler taklaya gelmişlerdi :D hem bunda da vahşet var canlılar demire dönüşüyor :D bence izle... sword art online dan sonra yılın bombası oldu bu.

la böcük möcük dediiin nedir ki? kelebekleri mi diyon anlamadım?

topu ise hiç anlamadım top ne ola ki?

olm sihir-büyü,irade-kişisel gelişim,savaş-barış,medeniyet-ilerleme,yaradılış ve sonlanış hakkında doğu-batı medeniyetleri arasındaki,medeniyeti sahiplenme kavgası felsefesi üzerine inşaa edilmiş shakespeare'in oyunlarının en vurucu bir kaçının birleştirilip yepyeni bir kurgu,hikaye ve düzen ile senaryolaştırılmış oldukça güzel bir seri!

tavsiye ederim. :D

Berkan sağol bir yaşıma daha girdim sayende olm! olduk 37 haydi hayırlısı! :D

top dediğine bak yaa böcük dediği neyse de topta koptum ben yaa!

muouhahauehuaha!

onur doğru tahmin wallahi yaa! :D

yeni bölüm gelir herhalde bugün. sanırım encoder arkadaşın işleri var. gecikme nedeniyle özür dileriz.

Olm dünya yok olsun iyi güzel de...

sonrasında ne olacak? ne bekliosun bundan sonrasında? yok olmakla iş bitseydi eğer çeşit çeşit yaratıklar nesiller gelip gelip gitmezlerdi bu dünyaya. demek ki salt yok olmakla ölüp gitmekle biten bir şey yok. önemli olan yok olduktan ölüp gittikten sonrası... ne var orada ne olacak? atomlarımıza mı ayrışıcaz yada milyonlarca moleküle dönüşüp başka bir hayat yada maddeye mi dönüşücez yoksa dünya ve evren çapında yok olup gittikten sonra ne olacak? e madem bir şey olmayacaktı burada ne işimiz vardı? o zaman biz neyiz ne yapıyoruz neciyiz neden buradayız hayır yok olup gidince başka bir şey olacaksa ne olacak? olmayacaksa burada ne işimiz var?

gibi daha milyonlarca soru var cevaplanması gereken.

onun dışında bende seninle aynı fikirdeyim yaşamak hem bir nimet hemde bir külfet. külfetlerine bakarsak nimetleri pekde çok sayılmaz çoğumuz açısından :D

hmmm...

mantıklı bir düşünce. Kabul edilebilir...

Yeni başlangıcın umduğunu vermezse ne olacak peki?

ya hiç yeni başlangıç olmazsa?

yada sen kötü bir durumda olursun bu yeni başlangıç sırasında ve bu böyle kalırsa?

yeni başlangıcın ben tek bir yerde kullanışlı olabileceğini düşünüyorum: Oda önceki yaşananları ve son'u hatırladığında. hafızanın kaybolmadığı senin her şeyi hatırladığın bir durumda yeni başlangıç işe yarar. onun haricinde 0+0=0.

yeni bir başlangıç yapıp yapmadığını bilmediğin sürece ona yeni başlangıç denmez ki.

ki böylece öncekilerin yada sonrakilerin iyi yada kötü olup olmadığını yada olup olmayacağını değerlendirebilesin yada iyi olması için çalışıp bunu başarabilesin. bunun haricindeki tüm başlangıçlar yeni değil sadece başlangıçtır. ve sonsuz sayıda olasılık barındırır içinde ama iyi yada kötü olarak sınıflandırır ve 2'ye ayırırsan Fifty-Fifty bir ihtimalle her başlangıç yada sonrası iyi veya kötü olacaktır zaten. ;)

o halde bence yapılması gereken;

yenisinin olup olmayacağını hatta olursa iyi olup olmayacağını bile bilmediğin bir başlangıca kumar oynamak yerine atalarımızın dediği gibi dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak için elindeki başlamış olanı en iyi şekilde değerlendirmek yine atalarımızın dediği gibi çıkmadık candan umut kesilmez ilkesi ile bunu,kötü ise iyiye,iyi ise de daha da iyiye ve sadece kendin için de değil ulaşabildiğin değebildiğin her şey'e kadar yaymak ve genişletmek asıl olan,olması gerekendir.

yoksa olay doğunun yarım akıllılarının reenkarnasyon saçmalığına döner. habire başa sarar habire başa sarar durursun. enkarne etmen gereken elindekine sahipken ruhundur. elindekini devamlı kaybeden hor kullanan yada beceremeyen adamı sen olsan bile bile devamlı re-set'ler,devamlı re-start'larmısın? :D olacak belli öncekilere bakarsan. e o zaman bu eziyet neye ve kime? :D

Çakacan Format'ı zenbun owattana! Her şey bitecek. her şeyin bir gün biteceği kesin zaten. ama bitmeden yapılması gereken ne? kurulumdan ne bekleniyor ise o. işlemesi,işlevselliği. verilen işlemleri yükümlülüklerini tam yada tam'a yakın yerine getirmesi. ;)

değil mi ama? :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...