Jump to content

...8 Mart Kadınlar Günü...

mcws

Öne Çıkarılan Mesaj

Yok sephiroth kardeşim her hangi bir zan altında kalarak bir şeyler çıkartmadım. her kişi kendi düşüncelerini özgürce sonuna kadar kullanabilir dile getirebilir. Merak etme senin benim düşündüğümü sandığın şeyi hiç mi hiç düşünmedim :D

Benim itirazım ifadendeki "tüm kadınların bu gününü kutlamıyorum" kısmına... yoksa ben günün olmasını sağlayan yada onların başına gelen itibariyle/anılarına bu günü olduran kadınların unutulmasını söylemedim. Bu dünyada bir şeyler için emek vermeyen canlı yok en baştan böyle düşüneceksek eğer ;) herkes iyi yada kötü emekçidir zaten biraz daha geniş ve tam anlamını varsayak rahatça[kastım herhangi bir fikre saplanmadan "Özgürce","İnsanca"] düşünürsen. [biraz felsefi oldu ama olsun] nefret söylemi vardır da demedim nereden çıkarttın onu? seninle aynı fikri zeminde olanlar bile seninle aynı düşünceyi paylaşamaz ki zaten yoksa seninle aynı kişi olmaları gerekirdi,onu da iddia etmedim :) heh son satırında hem fikîrim seninle! İnsan olmak... İnsan olduğu için ve hatta benim fikrî temelimde yunus ve mevlanâ ya gidersek,yaratıldıkları için[bence] yada yani var oldukları için her şeyi severim. gerisi laf-ü güzaf. tekrar edeyim canım kardeşim seni üzmek kırmak amacında değildim...

İtirazım : "tüm kadınların bu gününü kutlamıyorum" kısmına...

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...