Jump to content

Öne Çıkarılan Mesaj

10.bölüm çok sağlamdı yaa. Eski avatar tadı olmasa bile tüylerim diken diken oldu izlerken.Avatar gerçekten efsane  :a19: bakalık sezon finalinde neler olcak yalvarırım hızlı çevirin  :a39:

''Buarada avatar legend of korra tam anlamıyla anime tadındadır.Amon'un askerlerinin koşuşundan anlayabilirsiniz.Naruto shinobileri sanki herifler.Süper olmuş!

sezon finali 23 haziranda çıktı 26 hazirana geldik 3 gün geçti hala eklemediniz el insaf. Eklenmeyecekse bi açıklama yapılsın da bizde boşuna beklemeyelim artık..

Bu ne ya!!!

Şu ergen tavırlı mesajları yazmakta ki amacınızı hala anlayabilmiş değilim. Sanki üstüne özel olarak para veriyorsunuzda yapmıyorlar gibi tavır takınılıyor ya sinir oluyorum. İş yardım etmeye,bağış yapmaya,taşın altına elini koymaya gelince yoklar,dizi bir iki gün geçsin hemem muhalefet partisi gibi ortalığı velveleye vermekten  de hiç çekinmiyorlar. Böyle kişiliklerden nefret ediyorum.

Bu işleri karşılıksız yapan,sırf Türk anime,çizgi film,manga,oyun vb. severlere faydamız olsun diyenlere  dua ediceğimize,bir basit teşekkür edeceğimize; bölüm gecikti mi ver yansın,ortalık ayağa kalksın değil mi? Ohh ne güzel ya.

Şu ülkemizde anime anlamında doğru dürüst kaliteli iş yapan 4-5 grup var zaten onları da böyle çemkirerek küstürün emi?

Kimseye yağ çektiğim falan yok ama bu grupların arasında en hızlı bölüm sunan grup burası olmasına rağmen hala bu tarz laflar geliyor ya yazık. Ben de çatlıyorum meraktan yeni bölüm için ama "sabır"  denen bir şey var değil mi? Sizde ki cam siliyor galiba...

Sizin yüzünüzden çoğu fansub grubu Pandemonium gibi ya kapanıyor,ya da Oyunçeviri gibi projeleri askıya alıyorlar. İlla bu olunca mı aklınız başınıza geliyor? Hiç düşünmüyor musunuz bu işi yapanlarda senin benim gibi insan. İşi,ailesi,dersi,özel hayatı ya da,hayatında daha öncelikli olan bir şeylerin olduğunu.

Ha bu işi yapanlar  bu işten para kazansalar %100 haklısınız derim ama yeri geliyor bir kuru teşekkür etmiyorsunuz be! Basit bir yorumu yazmaya üşenmenizden bahsetmiyorum bile.

Tüm karşılığı içten bir teşekkür ya da Allah razı olsun lafını bekleyen kişilere böyle çemkirmek çok ÇİRKİN bir davranış. 

Üstüne üstlük yönetici gayet sakin şekilde özür bile dilemiş HİÇ gereği olmadığı halde!!!

Yaptığınız çok ayıp bir durum. Lütfen bir bölüm gecikti diye laf söyleyeceğiniz zaman önce biraz durup düşünürseniz daha iyi olur.

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...