Jump to content

Öne Çıkarılan Mesaj

arkadaşlar sabır yahu...

bizde merakla bekliyoruz volkan kardeş çok güzel açıklamış +1.000.000 diyorum kendisine

türkçe alt yazısı çıkmış divxplanetta fansub beklemeyen ordan indirsin alt yazıyı nette var zaten bi sürü fansub sız hali izleyin kasmayın bizi biz fansub bekliyoruz 2 3 gün sabır etmekten zarar görülmez

emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Allah razı olsun walla siz olmasanız ne halt ederiz bilmiyorum mali durumu elveren arkadaşların artık bağış yapmaları lazım bu emekler ziyan olmasın lafta kalmasın...

Elinize sağlık hiç beklemediğim bir sondu özellikle o sondaki süpriz çok hoştu. Ee şimdi devamında nolacak ki?

amon u mu hortlatacaklar inşallah saçmalanmaz.

Yalnız ilk seri olarak bakıyorumda nerde Kuzey kutbu savaşı ile biten Son Hava Bükücü Avatar'ın sezon finali nerde bu. Bakalım ikinci sezonda napacaklar

garanti Avatar Korra millete bükme güçlerini geri verecek ve bunu çekemeyen birileri ya da Amon hortlayıp gelecek ve muhalefet olacakmış gibi duruyor. Ancak büyük ihtimal hortlatmayacaklardır o kadarda aciz olduklarını sanmıyorum yeni düşman yeni hikâye :) her şeye rağmen yine de umut var.

Bunu söylemek için belki hala daha erken olsa da söylemezsem çatlarım. "Hey gidi hey nerde eski muhteşem seri nerde bu :D"

Elinize sağlık hiç beklemediğim bir sondu özellikle o sondaki süpriz çok hoştu. Ee şimdi devamında nolacak ki?

amon u mu hortlatacaklar inşallah saçmalanmaz.

Yalnız ilk seri olarak bakıyorumda nerde Kuzey kutbu savaşı ile biten Son Hava Bükücü Avatar'ın sezon finali nerde bu. Bakalım ikinci sezonda napacaklar

garanti Avatar Korra millete bükme güçlerini geri verecek ve bunu çekemeyen birileri ya da Amon hortlayıp gelecek ve muhalefet olacakmış gibi duruyor. Ancak büyük ihtimal hortlatmayacaklardır o kadarda aciz olduklarını sanmıyorum yeni düşman yeni hikâye :) her şeye rağmen yine de umut var.

Bunu söylemek için belki hala daha erken olsa da söylemezsem çatlarım. "Hey gidi hey nerde eski muhteşem seri nerde bu :D"

Legend of Korra ilk serinin yanından bile geçemez.Aynı kurguyu,dizaynı imkansız yakalayamaz :a44: Asıl efsane avatar aang'dir :a37: Bence bu serinin adı hiç güzel değil legen of korraymış pehh  :a39: Ama bu serinin de kendine özgü tatlı bir iki detayı var.Ve 26 bölüm sürecek.Bu kadar kısa olmasının bi sebebi olmalı.Efsaneleşmesinin bi nedeni olmalı.Bakalım diğer 14 bölüm nasıl olacak merak içindeyim  :a58: :a55:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...