Jump to content

Nasıl Başlasam Ki Bilemedim

setayy

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

Eyyy kalbi kocaman,iyilik timsali Favicon<span style="font-size:10px">@setayy</span> abla tekrardan hoş geldiniz efenim. :D

Vaay Setay abla yaşını yazmış,ölsem inanmam :D

Buyur abla şeytan gülüşün (tırnaklar hariç :D )  ":devil1:"

Bu arada animelistin süper olmuş.  Keşke animelist şifremi hatırlasamda bende yapsam. :$

Edit: tüh lan ben yazana kadar çokdan yazmışlar. Hatta yeni smile'mı kullanmışlar bile. :65:

Eyyy kalbi kocaman,iyilik timsali Favicon<span style="font-size:10px;">@setayy</span> abla tekrardan hoş geldiniz efenim. :D

Bu arada animelistin süper olmuş.  Keşke animelist şifremi hatırlasamda bende yapsam. :$

Edit: tüh lan ben yazana kadar çokdan yazmışlar. Hatta yeni smile'mı kullanmışlar bile. :65:

Benden kaçmaz abi :D

Eyyy kalbi kocaman,iyilik timsali Favicon<span style="font-size:10px;">@setayy</span> abla tekrardan hoş geldiniz efenim. :D

Ben demin buraya uzun uzadiya yazi yazmistim yazi silinmissssssssss daha dogrusu önüme baskalari gecmis :36: neyse tekrardan yazim bari aferin sana onur smileyi koydun ama ben yapamadan eller aldi o da cok boburleniyor silecem yazisini kullanamamis olucak haberi yok Bu arada onur halen ogrenemedim ama ögretecem oğlum sana ben üzülme bak site yönetmeye benzemiyor bu işler animelistte şifremi unuttum sekmesi var oraya basiyorsun eski uyeligine kavusuyorsun boylelikle anladin mi canim benim eğer gene basaramazsan de bana ben ogretirim sana canim benim ??? ben ablanim senin ogretmemi istedigin her seyde sor ben olmasam abin var ona sor sıkıntı cekme ?? bak dün gece sordu death not bana abla tefsirci adi ver dedi bildim ablayim çünkü:pofpof:

• Admin

Eyyy kalbi kocaman,iyilik timsali Favicon<span style="font-size:10px">@setayy</span> abla tekrardan hoş geldiniz efenim. :D

Ben demin buraya uzun uzadiya yazi yazmistim yazi silinmissssssssss daha dogrusu önüme baskalari gecmis :36: neyse tekrardan yazim bari aferin sana onur smileyi koydun ama ben yapamadan eller aldi o da cok boburleniyor silecem yazisini kullanamamis olucak haberi yok Bu arada onur halen ogrenemedim ama ögretecem oğlum sana ben üzülme bak site yönetmeye benzemiyor bu işler animelistte şifremi unuttum sekmesi var oraya basiyorsun eski uyeligine kavusuyorsun boylelikle anladin mi canim benim eğer gene basaramazsan de bana ben ogretirim sana canim benim ??? ben ablanim senin ogretmemi istedigin her seyde sor ben olmasam abin var ona sor sıkıntı cekme ?? bak dün gece sordu death not bana abla tefsirci adi ver dedi bildim ablayim çünkü :pofpof:

Abla death not yani Cenkin sana sorduğu soruyu wpde paylaşmışsın zaten,hâlâ gülüyorum ona :D

Birde şifremi unuttuğum halde genede şifremi yenileyemiyorum çünkü birden çok kez şifreyi baştan baştan denediğim ve durmadan şifremi unuttuğum seçeneğini kullandığım için (gelen mailde şifre yenileme seçeneği bile yoktu) hesap bloke olmuş :145:

:DHoşbulduk volkan usengeclik degil bu sırf pislik olsun diye yazdım zaten bu da yazıda belli oluyor Hem sanki senin tanıtım yazın var mı yok sende tanit kendini. Digerlerine gelince ozlediysen ara arakadasin degil mi arayip sorma kac aydan sonra bana sor yok öyle sey neyse agresiflesmeyim beni millet kızgın biri sancakkkk ?

Nasıl yani? Valla Ozana yazmıştım bir keresinde face'den cevap yok. Erhan aga desen zaten 2 haftaya bir arama yağmuruna tutuyorum cevap vermiyor. Sen desen zaten telefon numaran yok :D

Valla bemkisi üşengeçlik yok konu aç felan fişman bana göre değil xD

Volkan abi 3 yıl oldu :D :D :D

Vay be 3 oldu mu yav :D

[abbr=7 Aralık 2013 01:48]7 Aralık 2013 01:48[/abbr]

[ltr]bro[/ltr]

[ltr]294708_10150279755122210_4068771_n.jpg?oh=da0ab6bf61d5f1fa04040ff354a8829b&oe=556F5706&__gda__=1431509332_8dd2a2b728432cedfed65f71f4bed564

efendim :=)[/ltr]

[ltr]gel skype az[/ltr]

[ltr]müsayitsen[/ltr]

[ltr]294708_10150279755122210_4068771_n.jpg?oh=da0ab6bf61d5f1fa04040ff354a8829b&oe=556F5706&__gda__=1431509332_8dd2a2b728432cedfed65f71f4bed564

geçiyorum [/ltr]

[abbr=12 Aralık 2014 21:40]12 Aralık 2014 21:40[/abbr]

s.a naber ozan [/ltr]

Valla bilader 1 sene sora s.a naber ozan yazmıssın telefon diye de bişey var numaramda var sende :) erhanı aramayı biliyon beni niye aramıyon ? :)

Favicon<span style="color:#141823;"><span style="font-size:18px;"><span style="font-family:'Arial Black';"><strong>@DirtyDragon</strong></span></span></span>

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...