Jump to content

Bleach [366/366] (Türkçe Altyazılı Fansub)

Öne Çıkarılan Mesaj

Bncede bütün sorulara cevap vermezler

Yada bizim "bütün sorular" diye takıldıgımız ayrıntılar gercekten ayrıntı mı? mutlaka okumussunuzdur internette cok fazla teori var heleki bazıları mütiş ama fazla derin ben kubonun o kadar derin düsündügünü sanmıyorum yani bizim bekledigimiz bazı seyler cevapsız kalıcak mutlaka ztn 200 manga kaldı bitişe .s

Üzücü be

Dediğiniz gibi illaki bir çok soruyu cevapsız bırakacaktır Kubo. Ben şahsen kyouraku shunsui ve ukitakenin bankaisini görmessem gözüm açık giderim bu kadar net söylüyorum. Buna yamamoto,urahara kisuke,unohana retsuda dahildir. Daha ichigonun babasının hangi takıma ait olduğunun konusu var. Ayrıca kaptan komamuronun neden köpek şeklinde olduğu da açıklabilir. Yamamotonun gençliği anlatılabilir. Kenpachinin zanpaktousuyla ilk defa konuşması konu edilebilir. Şahsen bunlar olmadığı sürece bleach konusunda hep kafamda soru işareti kalacak.

Dediğiniz gibi illaki bir çok soruyu cevapsız bırakacaktır Kubo. Ben şahsen kyouraku shunsui ve ukitakenin bankaisini görmessem gözüm açık giderim bu kadar net söylüyorum. Buna yamamoto,urahara kisuke,unohana retsuda dahildir. Daha ichigonun babasının hangi takıma ait olduğunun konusu var. Ayrıca kaptan komamuronun neden köpek şeklinde olduğu da açıklabilir. Yamamotonun gençliği anlatılabilir. Kenpachinin zanpaktousuyla ilk defa konuşması konu edilebilir. Şahsen bunlar olmadığı sürece bleach konusunda hep kafamda soru işareti kalacak.

ukitake ve kyorakuyu görmezsem ben ölürüm heralde... Bir bölümün sonunda zarakinin neden shikai veya bankaiye sahip olmadığı ile ilgili dalga geçmişlerdi,"eğer shikaisi olsaydı tüm animeyi yok edebilirdi" diye...

O da doğru şuanki hali yeterince güçlü zaten ama insan merak ediyor işte.Ayrıca tüm SS'de sadece iki kişinin çift zanpaktousu var onların da bankaisini göremezsek yazıklar olsun.Baş komutan bile bu iki öğrencisinin özelliklerini ve zanpaktoularını anlatıncaya kadar bölüm bitmişti.

Bncede bütün sorulara cevap vermezler

Yada bizim "bütün sorular" diye takıldıgımız ayrıntılar gercekten ayrıntı mı? mutlaka okumussunuzdur internette cok fazla teori var heleki bazıları mütiş ama fazla derin ben kubonun o kadar derin düsündügünü sanmıyorum yani bizim bekledigimiz bazı seyler cevapsız kalıcak mutlaka ztn 200 manga kaldı bitişe .s

Üzücü be

Haklısın,sonuçta karşımızda Naruto kadar derin düşünülmüş bir hikâye yok. Bizi Bleach'a bağlayan daha çok "etkileyici savaş sahneleri". Kubo da manga değil poster çiziyor mübarek ve kendisinin de dediği gibi: "Aklıma o an ne gelirse,beni ne eğlendirecekse onu çiziyorum."

"200 manga kaldı" demişsin,200 manga demek haftada 1 mangadan 4 yıl daha demek oluyor. Pek şimdiden üzülmeye gerek yok gibi :)

Bir de komplo teorim var tabi: Bleach 366'da Ichigo Soul Society'yi terk ederken Rukia'ya: "Görüşürüz" diyor,Rukia da: "Bunu senden kaç defa duydum bilmiyorum" deyince Ichigo "Bu son duyuşun olmayacak" gibisinden bir şey söylüyor ve bölümün sonunda da biz seyircilere "Görüşürüz" diyerek bitiriyor. Son Arc mangada tamamlandıktan sonra (belki o kadar da beklemezler) animenin de devamını göreceğimize dair ufak bir işaret bu sanki...

aynen kubonun manga çizişini hiç sevmiyorum ya her sayfada koca bi karakter bi iki cümle bitti  :a4:

ya ama şöyle bakmak lazım tam 423 bölüm sürmüş aizenin yenilişi-üşenmedim baktım-bu son arcın bence aizen arcından daha derin daha detaylı açık kalan noktaları kapatan bi arc olması dolayısıyla daha uzun olması gerekiyo ama 423 bölüme bakarsak acıkcası 200 az-ha dedigin gibi yıla vurursan 4 yıl orası öyle ama-

ztn ya dedigimiz gibi bizim ileride acıklanır diye baktıgımız cogu sey acıkta kalıcak-urahara gizemi,ichigonun babası,daha bu fullbringi bence ilerde de görürüz,ss kralı,team 0,bence ichigonu hollow kısmı da bi gizem barındırıyor fln fln-yada her bölüm bi sır çözülür ki buda manganın kalitesini düşürür bence  :a54:

arkadaş bi kere çok saçma ben 3 büyükler arasında en uzun sürenin bleach olacagını sanıyordum yani o potansiyel onda gözüküyordu konu bolluğu gizemler fln ama ilk onun biteceği açıklandı  :a11: bence kötü oldu yazık oldu  :a54:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...